maanantai 27. kesäkuuta 2011

Sibelius,Topelius ja Juhannus

Juhannus tuli ja meni, kotona ollessa ja leffoja katsellessa (Pienin painajainen perheessä, Napapiirin sankarit ja Harjunpää & pahan pappi). Meikäläisen menot on aika rajoitettuja nykyään toimiessani kolmatta vuotta Hänksin henkilökohtaisena diabeteshoitajana. Iltaa voi käydä viettämässä muutaman tunnin ulkona mutta yöksi ei voi mihinkään jäädä.
Kaupunkijuhannuksessa on se hieno puoli että kaupunki tyhjenee lähes täysin ja saa liikkua rauhassa ilman ruuhkia tai tungosta. Tämän kansankadon myötä intouduimme tutkailemaan Helsinkiä Sibelius-monumentin ja Topeliuksen puiston merkeissä. Upeita ovat molemmat, Topeliuksen puisto oli sotilaallisen leikattuine pensaineen huomattavan komea ja Sibelius-monumentti toi mieleen Wirkkalan ja Wecktrömin.
Helsingin meriittilistaan täytyy lisätä ehdottomasti sen runsaslukuiset, kauniit puistot joita on paljon, sekä lähellä näyttäytyvä luonto. Olen bongannut täällä ollessa kaikenlaisia villihanhia, kurkia, sorsia, joutsenia, citykaneja, oravia sekä useita minulle tuntemattomia lintuja. Sisä-Suomessa tuota määrää villieläimiä ei bongaa hyvällä tuurilla kuin maalla ja harvoin silloinkaan noin läheltä.
Nyt on taas hyvä jatkaa arkea ja toivoa isoja inspiraatioita + terveyttä kissoille :) Mukavaa maanantaita!
2 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Ja Samis, paras nähtävyys ;) Ihanan mukavaa että on löytynyt vehreetä ja vaikka mitä! Keep goeing girl! Terkut!!

Anonyymi kirjoitti...

Jopas jopas -kuvat täynnä citybirbyjä joka lähtöön! Koko kaupunki viheriöi, ainakin sinun kuvissa. Vaan taasen nuo katit veivät kaiken huomion!! Kesästä ja parvekkeesta voi nauttia karvatassuineen ja viiksineen joka hemmo. Mallia näyttivät H&S!