tiistai 22. tammikuuta 2013

Toivoa täynnäVuosi sitten tammikuussa asuimme Vantaan Tikkurilassa isossa kerrostalo kolmiossa, opiskelin Metropoliassa ja toivuin keuhkokuumeesta. Tunnelmat olivat kireät, stressaavat ja voimattoman toivottomat. Tammikuussa 2012 tuli puheeksi ensimmäistä kertaa asunnonvaihto haaveet ja pieni toivo päästä takaisin Tampereelle.

Tammikuussa 2013 asumme Tampereen Kalevassa pienessä kerrostalo kaksiossa, olen työtön ja toivun masennuksesta. Tunnelmat ovat rennot, leppoisat ja täynnä toivoa. Tammikuussa 2013 tuli puheeksi ensimmäistä kertaa uudenlaiset haaveet ja toiveikkuus niiden toteutumisesta täällä Tampereella.


Kuvat asunnostamme Vantaalla tammikuussa 2012.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivo elää! Unelmat, haaveet ja pienetkin eteenpäin vievät suunnitelmat tuovat hyvän mielen ja toiveikkuuden lisäksi usein positiivisilla varauksilla varustetut kaverinsakin mukanaan. Seuraa vain tähteäsi, vaikka se edellyttäisi tähtitieteellisiä mylläyksiä! Muutos tulee yleensä yllätys kainalossaan eli odotellaan...

Kaisa kirjoitti...

Ilahduin kun huomasin sinun postauksen :)

Tsemppiä uusille suunnitelmille, jospa tämä vuosi toisi mukavia asioita itse kullekin, toivotaan!

Rhia kirjoitti...

Elämä kuljettelee välillä outoja ja epäloogisiakin latuja.
Masennuksesta toipuminen voi olla hidasta, mutta ainakin minusta oli ihanaa huomata kuinka omassa päässä ne pilvet alkoivat pikkuhiljaa rakoilla ja ilo hiipi takaisin. Toivo on hyvä, sen avulla jaksaa.
Tsemppistä ja aurinkoisia ajatuksia sinulle!