torstai 4. huhtikuuta 2013

Hulluna huutokauppoihin!

Yeeeep!!!

Mä olen aina  tykännyt käydä huutokaupoissa. Jo aikoinaan ensimmäiseen omaan kotiin tuli hankittua sen aikaisen avokin kanssa kaikenlaista vanhaa tavaraa, eron jälkeen harrastus sitten kuihtui kasaan moneksi vuodeksi. Nyt olen jälleen alkanut metsästää innokkaasti ilmoituksia huutokaupoista ja viikonloppuna tulikin käytyä peräti kolmessa eri huutiksessa. Se jännityksen tunne, kaikenlaisten mahdollisten ja mahdottomien tavaroiden penkominen ja tutkiminen, tunnelma ja mahdollisten hyvien löytöjen tekeminen on mennyt jopa kirppiskiertelyn edelle. Olen hullaantunut!
Viime viikonloppuisista huutiksista löytyi kaikenlaista raanusta pöytälamppuun, mutta alla kuva siitä kaikkein onnistuneimmasta löydöstä: ISO pahvilaatikollinen uusia vetoketjuja kolmellatoista eurolla! Kuvassa on vain murto-osa pestyistä vetskareista , joista ei tule nyt vähään aikaan pulaa :)

Torstai ( ja huutikset) on toivoa täynnä!3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi veljet! Enpä ole tähän ikään nähnyt a) tuollaista kasaa vetskareita ja b) tuollaista määrää (tai no ylipäätääkään vetoketjuja kuivumassa) vetskareita pyykinkuivaustelineellä!!

Huutokaupat ovat elämys. Toiset tietävät tämän tarkemmin kuin toiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö ja mainiot kuvat:)

SalSaDesign kirjoitti...

Kiitos Anonyymit!

Hyviä löytöjä on tullut tehtyä ja eilen tuli tehtyä lisää :) Nyt täytyy pitää paussia, sillä eilen tuli huudettua yli oman tarpeen :D