maanantai 11. marraskuuta 2013

Monitoimitalo 13 ja minä

Aloitin kuuden vkon työharjoittelun tamperelaisessa Monitoimitalo 13 kolme vkoa sitten. Aika on mennyt siivillä  ja olen viihtynyt todella hyvin. Voisin kuvitella tekeväni työkseni juurikin tätä työtä!
Työnkuvaan kuuluu ohjaustoiminta eli opastamme ja ohjeistamme pajoille tulevia 7-29-vuotiaita kävijöitä. Talossa on viidessä kerroksessa monenlaista toimintaa pelihuoneesta äänitysstudioon ja minä olen harjoittelussa kolmannessa, eli Kädentaidot- kerroksessa. Me ollaan kolmannessa kerroksessa avoinna ma, ke ja to klo 13-19 ja silloin voi kaikki 7-29-vuotiaat tulla tekemään omia juttujaan neljälle eri pajalle. Meiltä löytyy keramiikkapaja, ompeluosio, korula sekä verstas. Asiakas tekee mitä itse haluaa ja maksaa sitten käyttämänsä materiaalit käteisellä päivän jälkeen pois. Materiaaleja löytyy erittäin runsaasti ja hinnat ovat todella huokeat.
                                               Tässä teille kuvia ja tunnelmia paikan päältä:


Korula

Ompelu


Tekemäni talo vanhoista kirjankansista.

           Talon joulukoristeiden aiheena on kierrätys, tässä muiden ohjaajien upean hauskat tölkkitontut.
                                                 Jouni  Hynynenkin on ikuistettu mukaan ;-)


                                            Tekemäni joulupallot suklaamunien muovikuorista.

Tekemäni heijastinmalli, jonka voi laittaa esim.laukkuun roikkumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, jospa saisin olla mukana!! Tulisin, jos ikäraja ei paukkuisi ja olisin paikkakuntalainen.

Ei siis ihme, että viihdyt, koska jo pelkät tilat olivat noin asialliset. Kirjankansitalo on valloittava -täytyy kokeilla kotona!

Rhia kirjoitti...

Tämä taitaa olla se paikka joka oli ennen Vuoltsussa. Kävin siellä joskus tekemässä savitöitä. Mutta nyt en ikävä kyllä enää ikärajan vuoksi pääse. Harmi, sillä esim haluaisin kutoa kangaspuilla, omaan kotiin sellaiset eivät mahdu.