sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sammakko prinsessa

En valinnut mitään niistä aiemmin postaamistani kenkäehdokkaista. Löysin Stockmannilta lähes täydellisyyttä hipovat saappaat jotka paransivat kenkäkuumeeni ensi kokeilulla. Saappaat ovat El Naturalistan Solar-mallia, pinta pehmeää, mustaa nupukkinahkaa (?), sivussa vetoketju, muutaman sentin korko sekä silmääni miellyttävät koristukset varren yläosassa. Nämä kun laitoin jalkaani niin tiesin homman olevan selvä. Mahtava lesti, pehmeä askeltaa ja tuo koron joustavuus sopii täydellisesti tällaiselle kantapäillään kopistelevalle käppäilijälle. Varret ovat juuri sopivat, ei jää ylimääräistä tilaa muttei purista pohjettakaan. Olen liekeissä! Ja näillä talsin yli kolme tuntia Habitaressa perjantaina ja hyvin meni. Kenkien suhteen myönnän olevani snobi siinä mielessä, että niiltä vaadin juuri ne tietyt ominaisuudet jaTohtoreista + Sammakoista olen löytänyt itselleni aina ne minun lestiini sopivimmat jalustimet. Voin vain suositella!


4 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Edelleen niin UPEET! Rupesin miettimään jo omien el naturalistojen kohtaloa... Noi on kyllä upeat! Onnea!
Ja Habitareenkin pääsit, mä olsin NIIIIN halunnut! Jäikö sieltä käteen mitään?

Kaisa kirjoitti...

Kauniit. Kyllä sen tietää kun se (ne) oikea(t) sattuu kohdalle, silloin ois parempi olla hintalapun mentävä ylijäämä lompakossa.

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Habitaresta jäi käteen muistot aivan upeista tauluista ja teoksista ART11 osastolta, sekä yksikukkainen, vihreä Kasperi keräilyn jatkoksi :)

Kaisa: Niin se on! Kukkaron sisältö piti varmistaa jo ennen kauppaan menoa, muuten olisi tullut itkua ja hammastenkiristelyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienon hienot Sammakko -kengät olet löytänyt!! Mitä vanhemmaksi (ja viisaammaksi) tulee, sitä tarkemmaksikin tulee. Toiset kenkien suhteen, toiset muuten vain :)
Hieno ostos!!