torstai 24. marraskuuta 2011

Kurkistuksia

Sairausloma loppui ja nyt koetetaan päästä jälleen arkeen kiinni. Muutosta on kulunut jo yli kolme viikkoa, mutta asunto on yhä alkutekijöissään. Tavarat ovat sikin sokin tungettu kaappeihin, siellä täällä sitä sun tätä, ainaista etsimistä ja tavaroiden roudaamista paikasta toiseen. Tänään koetin hieman sisustella, voimien mukaan. Jotain pientä sain aikaiseksi olohuoneessa ja keittiössä, mutta varsinkin työhuone on aivan sekaisin! Hiljakseen etiäpäin ja uutta ruokapöytää etsiessä.
 
Jokainen asunto on aina erilainen, oman henkisensä ja vaatii usein uusia hankintoja. Tässä asunnossa on isompi keittiö kuin edellisessä ja entinen dyykattu ruokapöytä on auttamatta liian pieni. Uutta ollaan etsitty kierrätyskeskuksista, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Pöydän sijaan ollaan löydetty kaksi pinnatuolia keittiöön, 4e kappale, ihana vanha ja vaalean keltainen kaksikerroksinen kukkapöytä 4e ja mustaksi maalattu kukkapöytä 6e. Ikean löytölaarista löytyi Silmälle ihana uusi nukkamapesä, iso ja pehmeä hämähäkki. Ennenkin on ostettu kaikenlaisia kissanpetejä muttei mikään ole koskaan kelvannut. Hämähäkki vei nyt sitten voiton kotiin ja siinä ollaan pötkötelty kuin kollit konsanaan kuutamolla.
 
Näihin leppoisiin tunnelmiin on tältä erää hyvä lopettaa. Muistakaa lepäillä ja nauttia tunnelmallisista illoista. Palataan eetteriin seuraavan kerran toivottavasti jo sisustuskuvien kera :) Ihanaa torstaita!!!

4 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Todeellakin ihan voimien mukaan, sans uupunut tonttu. Kukkapöytä! Seemmone red devil(kö)??
Pinnatuoleja, määt nii pöppyrällä joten kelailin luetunväärinymmärryksellä mihin nuo tarvii pinnaSÄNKYJÄ.... huooh :D
Hyvä Silmä! Meen pölhä Kustaa vähän samoilla - mut leppistollasella (ja jyrsinyt yhen reunan, se on lättyleppis ny sitte).

IISISTI ja ♥lla rakennatte uutta ja mahtavaa! Sen sanoo jo vahvarikii - "hyvi"

ps. toinen varoitus - teen koodit?! ;)

Kaisa kirjoitti...

Ihana hämyhäkki :) Niitä sisustuskuvia odottelen innolla :)

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Ei red devil, vaan semmonen kaponen hässäkkä johon voi laittaa kukkia kahteen kerrokseen ottaan aurinkoa :D Laitan kuvia!
Lättyleppis kuulostaa omitun ihanan hellyttävälle, järsittyä hellyyttä <3
Teen koodit, siis teet koodit vai teen koodit? Auta ny hönötinttiä ;D

Kaisa: Kiitos, Silmä on ihan rakastunut hämikseensä ja me ollaan tyytyväisiä kun kissa on tyytyväinen :) Sisustuskuvia luvataan hankkia ja laittaa!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääkö tuo katti kieltä tuossa ylimmässä kuvassa?! :)

Ihana kissa, ihana petikin kollilla!! Hyvän tuulen kuvia!