tiistai 15. marraskuuta 2011

Täällä ollaan, heikosti mutta kuitenkin!

Se on moro vaan kaikille lukijoille piiitkästä aikaa!


Viimeksi kun kirjoitin oli vielä muutto edessä ja olo henkisesti väsynyt mutta fyysisesti kunnossa. Toista on nyt. Muutto on ohi, Luojan kiitos! Se meni kaikkien epäpätevyyssääntöjen mukaan ja vei mehut meistä kaikista kokonaan, minusta ihan kirjaimellisesti. Sairastuin muuton jälkeisenä lauantaina ja sairauden syyksi löytyi määrittelemätön keuhkokuume. Lääkkeet eivät tepsineet, tulehdusarvot nousivat, vasemmassa keuhkossa näkyi lohko ja yskä yltyi pahaksi. Viime perjantaina jouduin sairaalaan ja eilen pääsin sieltä kotihoitoon. Olo on edelleen todella heikko, keuhkot arat ja yskä jatkuu.Asunto on edelleen muuton jäljiltä kaaoksen vallassa ja Silmäkin oksenteli ja kakki mihin sattui. Silmän diagnoosi erilaisten verikokeiden jälkeen oli stressi ja lääkkeeksi hän sai pistorasiaan laitettavan Feliway-rauhoitteen, joka on  huumannut koko kissan ihan reggae-henkiseksi retkottajaksi :D Tästä mennään vain kohti parempaa, eikö?
Ihanaa viikkoa teille kaikille ja kirjoittelen lisää uudesta asunnosta heti kun jaksan olla koneella pitempään kuin viisi minuuuttia. Voikaa hyvin!

5 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

VOI KULTAISET!
Nyt sitte loppu seet muuttaminen!!!
Jooko, PLIIIS?!

Nyt lepäilet etkä hillu ees viittä minaa missään muutko pedeissä, herranduudeli et määt peljästyin!!!

You are ♥♥♥♥
Te kaikki ootte.

LauraN kirjoitti...

Voi! Paranemisia sinulle! <3

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin ihmetellyt miten syvälle maa on sinut niely, kun ihmisestä ei kuulunut mitään. Nyt selvisi syykin7 syytkin. Harrrmi tuo keuhkiksesi!!! Tsemppiä paranemiseen, voimia toipilasaikaan ja rauhallista eloa!!!
Hormonisoidulle katille myös!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Muuttaminen loppuu nyt ainakin kolmeksi vuodeksi, lupaan!!! Ja lepään, varsinkin kun sain viime yönä nukuttua jopa kuusi tuntia putkeen, silkkaa luksusta!!! Toivotaan että UniJukka tulee kylään myös Poriin <3

LauraN: Kiitos, lämmittää sydäntä!

Anonyymi: Sänky minut on syönyt, keuhkokuume nielaissut, kiitosta vaan. ReggeaKatti kiittää myös ja heittää haifaiffit sängyn pohjalta, reggae ogei?!

Rhia kirjoitti...

Voi ei! No eipä siinä sitten auta muu kuin lepäillä ja parannella ettei iske mitään jälkitauteja enää.
Älä ainakaan pode huonoa omaatuntoa muuton jäljiltä sekaisesta kämpästä. Sulla on nyt reilusti aikaa SUUNNITELLA kämppä kuntoon. Sitten kun paranet niin panet suunnitelmat täytäntöön tuotapikaa :D