perjantai 23. heinäkuuta 2010

Lupaus syksystä

Normaalisti harrastuksiini kuuluu kävely.Tämän jo aiemminkin herjatun helteen vuoksi en ole sitä halunnut harrastaa. Kävelyn sijaan olemme käyneet pienimuotoisilla pyörälenkeillä, ei yhtään niin kivaa kuin kunnon kävely. Tänään sitten päätin pistää pääni pihalle ja lenkkarit jalkoihin tavoitteena vanha kunnon kävelylenkki - se kannatti! Oli aivan mahtavaa hengittää raikasta ilmaa,tuntea viileä tuuli, saatoin haistaa lupauksen syksystä!
Sieltä se syksy saapuu, helteistä huolimatta, lopulta. Alla kuva jonka otin kotosohvalta tässä iltana eräänä. Sinäkin iltana saatoin aistia lupauksen syksystä.

3 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Mä sitten loveen syksyä. Ja pyöräilyä. Kävely on siinä mielessä mukavempaa tietty että siinä voi iisimmin harrastaa ikkunashoppailua ja (tärkein) ei mee tukka ihan putkiloks tai lippalakiks. Kävin parturissa. Ihan sentin siili takaa - edestä pitkä toiselta puolen, ihastelen itseäni vaan! Ja päälle piti vielä mennä ja ostaa kuituvaha, joka on kallis, huuh...
Asioihin, kuva on syksyinen, todella haikea, lupaus väririkkaudesta ja kastanjoista joita aina syksyisin kerään. Ja tulkoon pimeys iltaisin! Kiitos!

Sulle tulloo taas postia : )

Ps. Tämä on enne - mun sanavahvistus on "sychy" :DDDDDD

SalSaDesign kirjoitti...

Hmmm,en ole tainnut koskaan edes nähdä kastanjaa...kai.Lähden tarkistamaan googlesta asian, lyö taas tyhjää.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Löysitkö?