torstai 8. heinäkuuta 2010

Se jokin

Olen tehnyt muutamia korukokeiluja kankaasta. Osa on onnistunut ihan hyvin, toiset hyvin paljon huonommin. Kaikista niistä on kuitenkin puuttunut se jokin.
Eilen pläräsin Etsyn sivuja sillä silmällä, halusin löytää jotain mikä inspiroisi uusiin korukokeiluihin, tulos lähes nolla. Ainut mikä säväytti oli plumfishin upeat tuotteet erilaista kangassuikaleista. Ihania kankaita, runsautta, repaleisuutta ja näyttävyyttä. Tänään selaillessani internettiä hakusanalla " fabric recycled jewellery" tulos oli tämä

Nainen nimeltä Krista S.Raak tekee koruja mitä loistokkaimmista kankaista ja upeimmista vintage aarteista. Lopputulos voisi olla mauton ja yliampuva mutta ei tällä tätillä! Luomukset ovat tyyliteltyjä, viimeisteltyjä sekä loistokkaasti valmistettuja. Työtuntien määrää per koru voi vain arvailla. Ei valmistu tuollaiset tekeleet tunnissa tai parissa! Ei voi kuin ihailla ja jäädä kuolaamaan moisia taidonnäytteitä kaikkien kotikutoisten räpellysten jälkeen.

3 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Siis... Taasko raksuttaa väärin.. taitaa, eli noi korut ei sun..? Hupsista (taas, kröhöm..)

SalSaDesign kirjoitti...

Voi Niina, kumpa nuo tekeleet olisivatkin minun!!!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

No kyl ne ihan sinult näyttää! Tekemään tekemään, hetiheti Salla! Ja hei mun piti lähettää sulle yks nappi viime setin mukana - en sit jotenkii "kehdannut" tms. plööh. Pistän sul postii jooko.