tiistai 21. syyskuuta 2010

Kamat kiertoon!

Täällä ollaan, hengessä mukana vaikka hiljaista on ollutkin. Pää on lyönyt normaalia enemmän tyhjää viime aikoina ja koska urheiluhulluus puraisi jälleen pienen tauon jälkeen,ovat aika ja energia jääneet salille.Jotain on kuitenkin saatu aikaiseksi sillä viime viikolla veimme vanhoja tavaroita ja vaatteita kirpputorille myyntiin. Tällä hetkellä olemme todenneet Tampereen RadioKirppiksen parhaaksi paikaksi tehdä ostoksia, joten tavarat menivät sinne.Kirpputorien suurkuluttajana täytyy itsekin osata luopua tavaroistaan noin 2-4 kertaa vuodessa, joten kirppiskamojen myyntiinlaitto on tuttua ja aina yhtä puuduttavaa hommaa. Summa summarum- kamat tekivät hyvin kauppansa ja melkein kaikki saatiin myytyä. Kuvassa murto-osa myyntiin lähteneistä tavaroista (lukuunottamatta sitä kissaa siellä sängyllä).

Samalla kun etsin itselleni turhia ( liian pieniä) vaatteita , huomasin vaatekaappini olevan väritykseltään aika monotoninen... "with black you can´t  never go wrong" !

Kaapin alaosassa olevat väripilkut ovat myös kirpparille mennyttä sälää. Nuo kun sai jaloista pyörimästä niin johan tuli tilaa hankkia uutta ja ehompaa täytettä ;O)

4 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Jaaha! Sä möit nuo ihanat balleriinaset joita mietein yllättävänkin pitkän aikaa.. Kyssäri! Mitä on/oli tuo tesktuuripötkö sun kaapin nurkassa?
Hyväkivaparas että kauppa kävi. Mä oon yyber yäk ajatuksesta et pitäis hinnotella - roinakin on ihan yäk. Nuudelitkin maistuu tänään pahalle! Himppu! (gyl tää täst).

Ooon kibeeki, pää o eniten pölhö ja yskä on. Vivyn syndenä (koenko mä jotain vuosien takaista måste-kipu-päivää..örk!)

Reeta kirjoitti...

Oi vitsi, munkin pitäs päästä eroon suunnilleen 80% tavaroista meidän kämpässä. Joku ulkopuolinen vois tulla pari kertaa vuodessa tekee inventaarion kämppään ja heittää kaiken mäkeen. ;) Ite sitä rupee aina niin tunteelliseks ja "raaskiiko tätä nyt" ja "kyllä tätäkin joskus voi käyttää"...

SalSaDesign kirjoitti...

Niina: Se pötkö on skissipaperia. Hankin rullan koulua varten ja sitä onkin käytetty sadasta metristä korkeintaan noin 1,5 metriä XD Ja siis what? Ootko sää tehny tollaset balleriinat? Möin ne kirpparilta hankkimani pois, ei ollu mun tyyliä ja hölskyi jalassa :O/

Reeta: Ois meiltäkin voinu kyllä vieläkin karsia puolet kamoista veke mutta iskee aina juurikin tuo ei raaski antaa pois - efekti. Joskus sitä on niiiin kyllästyny ihteensä ja tavaroiden tunnepitoisuuteen!

Reeta kirjoitti...

Tuo on niin tuttua tuo tavaroiden tunnepitoisuus! Sit kummiski ku jostain luopuu, niin ei sitä enää yleensä muistele ja harmittele jälkeenpäin...

Eilen mietin, et mitä hittoa yks ihminen tekee n. 10 eri huivilla?! Lisäksi meidän eteinen näyttää siltä, niinku täällä asuis enemmänkin ku kaks ihmistä...