keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kierrätystä ja kissankakkaa!

Jotain olen saanut kaupan puolellekin tehtyä, vaikka olenkin kärsinyt sietämättömän pitkään totaalisesta inspiraation puutteesta. Tiedä juontaako tämä taiteellinen puutostila henkisen elämäni tylsyydestä, fyysisestä väsymyksestä vai vuosien jälkeisestä kyllästymisestä - mene ja tiedä.

PastelliPampula- kaulakoru kierrätystä
KierrätysKaunotar - kaulakoru
SeeMe-rintakoru/heijastin
BlackRosette-hiuskoriste/hattunen
VihreäViehkeys-hiuspanta kierrätystä
TangoDesire-rintakoru/heijastin
KipinKapin-kaulakoru kierrätystä
Kierrätysmateriaalit ovat aina yhtä inspiroivia ja olen luita ja ytimiä myöten tykästynyt trikooseen, nappeihin ja kravaatteihin. Näitä näkyviä tuotoksia ja lukuisia muita löytyy siis kaupan puolelta johon on loppu vuodesta tulossa näkyviä muutoksia, kandee olla kuulolla ja käydä kaupoilla!

Nyt on jokatapauksessa laitettu hihat heilumaan niinkin totaalisesti että käytimme Hänksiä liki kolmen vuoden paussin jälkeen ulkona. Ihmetys oli suuri, haistelun määrä mittaamaton, ruohon maukkaus mitä maistuvin sekä hätäpaukun paikka ruusupuskan juurella. Hätäpaukku tuli niin yllättäin, että siitä SissiPashasta jäi kuva ottamatta mutta muutaman muun otoksen sain itse päivänsankarista otettua. Silmä nukkui koko tämän ajan autuaan tietämättömänä allekirjoittaneen peiton alla.

Tästä on hyvä jatkaa, energiaa elämään ja pitoa päivään!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi Hänksi Hänksi <3
Synttärimiehiä siis ?
Ja niin hyvän näköinen, rapsutukset täältä muruille!

t.Leena ja Pojat

Anonyymi kirjoitti...

Voi veljet mikä katti!! Linssilude nro 1! Kierrätyskorut olivat karamellejä, liki jokainen kelpaisi tällekin muorille. Näin on!

SalSaDesign kirjoitti...

Leena ja Pojat: Ei oo Hänksillä synttäreitä kuin vasta joulukuussa. Se sai olla päivänsankarina päästessään pihalle :) Hänksi on ollut vaihtelevasti hyväkuntoinen, se aloitti verenpainelääkityksen tällä viikolla ja on ollut sen myötä taas pirteämpi. Terveisiä pojille!

Anonyymi: Hänksi on mitä mainion katti, yhtä mainio kuin velipoikansa Silmäkin.