tiistai 16. marraskuuta 2010

Hapsunen ja Retrotytöt

Jos ei muita kuulumisia niin ainakin uusia koruja. Niitä olen koittanut tehdä nyt ahkerasti jos vaikka pääsisin joulukuussa myyjäisiin niitä myymään. Kehittelin uusia tulokkaita, mm. Hapsunen - laukkukoruja/avaimenperiä joissa on samaa henkeä kuin Pätkityt -korvakoruissa. Sain eilen myös tilaamiani mustia puulätkiä joista sitten tein erilaisilla teksteillä olevia nahevia kaulakoruja. Nuo puiset pin up ja retrotypyt ovat ihania ja aion niitä käyttää paljon myös tulevaisuudessa.

 Hapsunen-laukkukorut/avaimenperät
Ja tottahan toki sitä muutama vetoketjukukkanenkin tuli tehtyä...
Jättikukka, isompi ja muhkeampi
Jättikukka
Tein myös muutaman kännykorun omien koristeideni lisäksi

Minulla on ollut muutaman kuukauden ajan hautumassa mietintämyssyssä yksi tilaustyö, jossa haluttiin pinkkiä ja mustaa, upean musta-pinkin juhlapuvun rinnalle. Valmista piti olla viimeistään helmikuussa eli kerrankin minä olin ajoissa ;O) Tein pari vaihtoehtoa, simppelin ja sitten hieman juhlallisemman.
Inspiraationi jatkuu mitä vilkkaimpana enkä voisi siitä olla yhtään iloisempi! Uusia tuotoksia onkin kaivattu ja kädet ovat syyhynneet päästä luomaan jotain uutta. Kuvat ovat tänään todella kehnoja, ulkona pilvistä, sisällä pimeää ja hehkulamppu vääristää mukavasti värejä. Mallit ja muodot pääsevät kuitenkin esille joten olkaa armollisia, tämän kerran?!

2 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Olen armollinen, ihan todellakin! Tsiis, mimmi on pistäny toimeksi enempi ku Dr. määrää. Aivan häkellyttävän siistii Sallasein! Nää on ammattitasoo ja ihan uskomatonta sun touhus on senki!! : )

Korvikset tuli eilen ja ne on ihanat. Hipsuttelin niitten kaa Glitter-kauppojen ohi silleen "et mul onkii Designiii, sul eiiii, lällääläälää!"

Mä oonki saanu kans jotai aikaseks. Ja HAH! Muuttolaatikoiden sisältöä... Voi pyhä yksinkertaisuus... Sekamelska on mun nykyinen taiteenmuoto... grrr.

Mut jo vain, kiip on goeing, sulla on voimaa! Sä oot paras!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Älä nyyyy, ammattimaista..:)
Tykkään että tykkäät korvakoruistasi, Glitteri - mikä ihana paikka mutta uniikkia, persoonallista tavaraa sieltä et löydä et.
Muutto lähenee ja tavarat vähenee, toiminta on oikeaan suuntaan siis. Ei käy kateeksi elää kaaoksen keskellä odotellen muuttoa kuin hullu puuroa. Täytyy alkaa kehitellä uuteen kotiin lahjusta ;O)