keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Huovutusta arjen harmauteen

Hohhoijaa armaat lajitoverit!
Eilen iski alkutalven harmaus minnuun kuin Long Island Icetea kokemattomaan- olo on kurja ja voimaton, tekisi vain mieli mennä täkin alle ja nukkua pari kuukautta putkeen. Talvi on mukava juttu mutta miksei vois olla vaan kylmää JA kirkasta? Olen haaveillut höyrypesurista sellaisella paatoksella että Markku Koivistokin jäisi toiseksi. Tänään päätin vaihtaa joukkuetta ja taidankin alkaa puhumaan kirkasvalolampun puolesta. Mitä sillä höyrypesurilla jossei jaksa edes sängystä nousta. Ensin käyttäjä kuntoon ja vasta sitten  koneet käyttöä varten.
Viikonloppuna etsin kuumeisesti isoa mustaa villapaitaa kirppareilta sillä silmällä, että olisin sen huovuttanut pesukoneessa ja napsaissut hihat säärystimiksi. Ei löytynyt yhden yhtä MUSTAA villapaitaa, mutta löysin musta-harmaan paksun kaulahuivin. Sen sitten omin pikku kätösin heitin pesukoneeseen ja 90 astetta päälle. Tuloksena oli muhkea ja pieni pötkylä josta tein pienen erän Ympyrä-kaulakoruja.
Ympyrä-kaulakoru koko pituudeltaan
Ympyrä-kaulakoru kaksinkerroin
Ympyrä - kaulakoru 2.
Ympyrä - kaulakoru 3.
Ympyrä- kaulakoru 3. lähempää
Itselleni tein myös tyyliini sopivan rinkulakaulakorun vanhan vyön osista, tykkään kovasti, ihan ihteni näköinen. Ja naru on kätevästi itsensä säädeltävissä, samalla tavalla kuin Ympyrä 2&3- kaulakoruissa.
Naru täydessä pituudessa
Naru lyhyesti
Tein myös heijastimen saman vyön rinkuloista kuin kaulakorunkin, rokkia sen olla pitää!
Tällä viikolla on syntynyt myös muutama rintakoru 100% kierrätetyistä materiaaleista, hiuspinni sekä musta Hapsunen-laukkukoru/avaimenperä jota voi pitää myös kaulassa riipuksen tavoin haluamaansa nauhaan pujotettuna.
Hapsunen kaulassa

Hapsunen koristamassa laukkua
TurkoosiYmpyrä - rintakoru
Väriläiskä harmauteen - rintakoru
IsoPinni - hiuspinni

Mm.näitä  uusia tuotoksia voi käydä hankkimassa kaupan puolelta eli www.salsadesign.fi ! Nyt kahvia koneeseen että jaksaa siirtyä sohvalle katsastelemaan muutamat jaksot Muodin kulisseissa- sarjasta :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä wanha väreillä tekisi, jos on mahdollisuus mustaan!

Rollaattoreillahan on värimaailmaasi sopiva biisi, joten nupit kaakkoon ja höyryllä etteenpäin! Itsensä valaisevat sukulaiset hoitavat kirkasvalon virkaa -pääsee halavalla, kun kutsuu yhden viikoksi nurkkaan seisomaan ;)

SalSaDesign kirjoitti...

Käytän mustaa niin kauan kunnes löydän jotain tummempaa :) Pari tiettyä sukulaista on aina tervetulleita näille nurkille ja näiden neliöiden sisäpuolelle. VR rules!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Jossen olis heränny ja ostellu ihan liikaa tos noi kaikkii (no on ne ihanaii) lamppui, olis mulla nyt kaks sun koruu jo ostoskorissa. Ehkä yllä. Ylistän vaikka hevosta jos ne olis vielä jäljellä sitku on taas visa plussalla.. Puren huulta kun seikkailen sun kaupassa ja sielu huutaa "et toi on mun, toi on mun!!!"
You know, You rule!

Lepäilehän vähän muuten kans tai murisen, vaiks se on kyllä ainakii tän wannabeen kohdalla niin et mitä väsympi, sitä luovempi. Mut niin, mä oon wannabe, sä et! Et semssi ero.. <3