maanantai 22. marraskuuta 2010

Viikonlopun satoa ja sisustusta

Perjantaina tuli käytyä Kädentaidot-messuilla ja tarjonta oli mielestäni käsityöläisten kohdalla parantunut parin vuoden takaiseen. Mukana olivat mm. Elukka, mitä valloittavinta koira-aiheista keramiikkaa, MAKEEdesignin ihania kierrätyspussukoita, Taikapunos hellyttävillä sisal-kuituisilla eläinhahmoilla, Anna Pusu Design- upeilla kristallivalokuva koruilla ja  uusi tuttavuus Sipilä, Design by Linda Sipilä, mitä tyylikkäimpiä tekstiilejä ja laukkuja. Paljon oli  muitakin upeita käsityöläisiä mutta nämä jäivät parhaiten mieleen. Taikapunokselta hankin veikeän Ketun ja joensuulaiselta Matelin Lahja-Aitalta ostin mitä hauskimman riisipiirakka kukkaron.
Viime viikolla tuli tehtyä kirpputoreilta myös muutama huonekalulöytö, vihreä lipasto pääsi koristamaan eteistä ja toinen Askon 1970-luvun tuotannon Amigo-tuoleista pääsi tietokone tuoliksi, toinen meni vintille odottamaan oikeaa paikkaa ja hetkeä päästä esille. Molempiin hankintoihin olen erittäin tyytyväinen, ihania, tykkään ja Amigo on mitä miellyttävin istuin miesmuistiin!
Riisipiirakka ja lipaston ylälaitaa
Taikapunoksen Kettu
Amigo ja Kettu
Näillä eväillä on mitä muikeinta aloittaa uusi viikko ja toivoa että tämä viikko on vähintäänkin yhtä hyvä kuin edeltäjänsä. Maanantaita murmelit!

3 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ei juma mikä tooli! Tykkään noista aivan ehdottomasti ja sydän syrjällä. Makee värikin! Oon törmänny lähinnä valkosiin tai keltasiin ja nekin on mun nenun edestä viety et hups vaan. Ei ihme. Hienoja löytyjä!
Tihrustelin sun riisipiirakkaa ja ihan mahtava! (jotenkin härski toteamus.. ; ))
MAKEE-Designit on yks parhaimpii ja ihanimpii hoksauksii yllä maan.

Kivaa alkuviikkoo ja loppuviikkoo! Me muutetaan tällä viikolla!!! Loppuu se ruikutus finally.. : )

Terguin parturist tullu hassutukka ; )

SalSaDesign kirjoitti...

Samis rakas, vaadin kuvia uudesta frisyyristä mitä pikaisimmin!!! Hengessä & virtuaalivoimin mukana muutossa, h-hetki on käsillä - jaksaa jaksaa!!!

LauraN kirjoitti...

Vui elämä mitä löytöjä! ^^ Vihreä lipasto ja tuolit, oi että!
Ja messut, oi jospa olisin saanut olla mukana! :P

Törmäsin Seinäjoella yhessä tapahtumassa tuohon Sipilään ja ihastuin myös kovin! Sipilän tuotteissa on jotain tosi vänkää! Oli ihan hilkulla ettei lähteny college-kolttu mukaan. :P