tiistai 7. joulukuuta 2010

Designtorin tunnelmia

Selvitty on, joten kuten. Viime viikko oli tosi hektinen ja lauantain Designtori vei viimeisetkin mehut, todella positiivisessa mielessä. Tapahtuma oli hienosti toteutettu, upeita myyjiä ja huimasti kävijöitä. SalSaDesignin pienessä myyntipöydässä kävi kova kuhina ja tilaisuus oli todella onnistunut! Ihania asiakkaita, oli upeaa nähdä livenä kasvot muutaman nettiasiakkaan takaa ja huomata että tuotoksista tykättiin. Designtorilla oli myyjiä moneen makuun eli kaikkea ihanaa löytyi varmasti jokaiselle halukkaalle. Tapahtuma herätti paljon uusia ideoita ja ajatuksia SalSaDesignin tulevaisuudesta. Moni asia on muhinut mielessä jo pitkään mutta tapahtuman myötä sain niille sisäisen hiljaisen hyväksynnän. SalSaDesignin nettisivut tulevat uudistumaan lähikuukausien aikana, samalla menee logo uusiksi ja osittain tuotteet ja tarjonta. Uudet tuulet puhaltavat kovemmin kuin koskaan enkä laita yhtään hanttiin.

Mitä muikeimmat kiitokset kaikille asiakkaille (+ bloggarille kaupoista) ja isot kiitokset uutterille järjestäjille  & avustajille!

4 kommenttia:

LauraN kirjoitti...

Oi kun näyttää herkulliselta! Varmasti ollut ihanaa olla tuollaisessa tapahtumassa mukana! ^^

Odotan innolla uutta ja jännää! Uudistuminen on aina hyvästä! :D

SalSaDesign kirjoitti...

Kiitos Laura, onkin jo aika uudistua kun tulee kohta 2-vuotta täyteen virallista SalSaDesignia :) Tapahtuma oli loistava ja olen edelleen ihan liekeissä kun sain olla mukana!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Toodella huippuu kaikki. Hienoo et o tuulta purjehissa! Sä oot ihan loistava Samis!
Tuskaa odotella taas sun maagisii ihanii idiksii : ) Pidä mut ajan tasalla, en peeveliys senthään ehtiny ikäväkseni viime aaltoon - kaikki ne korut jotka olsin SS:n sivuilta ostanu, oli tietty menny. Enkä ihmettele! Kiip on fireee girl!

SalSaDesign kirjoitti...

Juu, liekeissä ollaan XD Tuskin maltan odottaa uusia sivuja ja koruja olen tehnytkin jo muutaman. Lähetä muuten uusi osoitteesi niin saan laittaa postia tulemaan tässä lähiaikoina!