tiistai 14. joulukuuta 2010

Pirkko Kettunen ja muita löytöjä

Voi tuhannen tulimmaista sentään, tänään pääsin piiiitkästä aikaa käymään Radiolla ja mitä ihania löytöjä teinkään! Kaikkein palavimmin rakastuin heti ensisilmäyksellä Pirkko Kettusen joskus 60-luvulla valmistamaan emalikoruun. Upeat värit, mahtava muoto ja ehtaa käsityötä. Hintaa korulla oli 8e jonka maksoin mukisematta näin hienosta korusta. Korulla on kokoa, näköä ja painoa juuri sopivasti minun makuun. Tuo hienon lisän kokomustaan asuun kuin asuun.

Kaulakorun lisäksi löysin myös ihania emaloituja viinakarahvin kaulakylttejä, 2 kappaletta "Koskenkorva" -tekstillä, yksi "Martini" ja yksi "Vieraille", yhteensä 3e. Takana lappuset jotka kertovat kylttien olevan Steinböck - emalia, handmade in Austria. "Vieraille"- kyltin jätän itselle ja muut kolme käytän koruihin, visiotkin ovat jo valmiina.

Kaikkien näiden loistokkaiden emali-ihanuuksien lisäksi löysin myös 5 kappaletta puisia vetimiä, Snö of Swedenin uuden kaulakorun ja Tee itse upeita koruja - kirjan. Vetimiä olen etsinyt jo pitkin kesää vanhaan lipastoon ja nyt niitä sitten löysin. Vuodelta 1969 oleva Muotisorja- lehti löytyi viikonloppuna pikavisiitti kierrokselta Bonukselta.





Vaikka pakkasta olikin -18 astetta niin kannatti pistää nenänsä pihalle ja poiketa penkomassa toisille tarpeettomia tavaroita. Poistullessa poikkesin vielä Stockan Delissä, paikassa jota voisi Luksus Rakastajaksikin kutsua. Mukaan lähti mm. Tiramisua ja kaurapaistosta kermavaahdolla. Näillä eväillä on hyvä jatkaa huomiseen!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ulkoilu siis kannattaa -onpa jännä huomata ;) Olet tosiaankin tehnyt mahtilöytöjä! Minusta "ruotsalainen lumi" ja retrolehdet olivat kauneimmat!!

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Moni on urheillessa kuollut ja sanonta "Urheilija ei tervettä päivää näe" on mielestäni niiin totta ;O)

LauraN kirjoitti...

Wautsi tuota kaulakorua ja nuppeja ja härpäkkeitä! :D Naenen tekee löytöjä!
Ja hyvät on eväät! Uuu nam! :D

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Siis jummi&jammi näit sun löytöj! Olen positiivisesti kade ; ) Perhana!

SalSaDesign kirjoitti...

LauraN ja Samis: Juu, tällä kertaa löyty hyviä juttuja, mä oon sellanen nuuhkija siellä kirpparilla, miihailen ja kyyläilen ensin kaukaa ja sit läheltä, en jätä mitään koloa ja kasaa penkomatta XD