tiistai 11. lokakuuta 2011

Arvaa mitä? Arvonta!

Kuten eilen lupasin, laitan käyntiin arvonnan jossa voit voittaa joko allekirjoittaneen tekemät korvakorut (kierrätystä tottakai) tai sormuksen. Arvontaan osallistut kertomalla tämän kirjoituksen kommenttilootaan miten eksyit blogiini, muista laittaa nimimerkki! Arvonta sulkeutuu tiistaina 18.10.2011 klo 23.59.
Palkintoina arvotaan erikseen siis korvakorut ja sormus. Korvakorut ovat valmistettu vanhan, rikki menneen tuikkulyhdyn koristeita, koukut ovat nikkelittömät. Sormuksessa on vanhasta lakanakankaasta valmistettu ruusu ja koko on säädettävä. Sormus on nikkelitöntä metallia.

Onnea arvontaan ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat ja kiitos kaikille jo mukana oleville!!!

18 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tottakai olen heti ensimmäisenä osallistumassa :D Blogiin eksyin muistaakseni jonkun toisen blogin kautta. Sitä ennen olin kyllä jo aikaisemmin käynyt sun nettikaupassa tutustumassa, ja koin ahaa-elämyksen kun tulin blogiisi ja muistin nettikaupan, ja huomasin että saman taiturin luomuksia molemmissa :)

Reeta kirjoitti...

Tottahan toki osallistun kun viimeksikin kävi niin hyvä tuuri ;) Entuudestaan vanhat tutut, joten sitä kautta kaiketi, en edes oikeestaan muista mistä varsinaisesti blogiin plopsahdin. Ehkä sain vinkin Facebookin kautta? :)

sallulah kirjoitti...

Tuota... taisin alunperin eksyä vahingossa SalSa Designin kauppaan ja ostinkin sitten koruja kerralla vuoden tarpeisiin. Kierrätys on juuri sitä, mitä elämääni kaipaan loputtomasti enemmän, joten koruostoksetkin osuivat kuin nyrkki silmään.

Huomasin pian että voin tykätä SalSa Designista myös fb:ssa ja sitä kautta tutustuin myös blogiin...

Arvonnassa olevat korvikset ovat muuten IHANAT!

Niina Oivi kirjoitti...

Taraa, eiku daa! Muksaa että arpomaan rupesit kookokseni <3

Jaa että mistä blogiin löysin? Mun samisvainu johdatti tiätty!
No jos oikeen kaivellaan männösiä, mää ostin huutonetistä muailman kauneimman korun nimeltä Salla. Loppuelämäks ;)

Muikee sormus tossa muutens, miau

Hannele kirjoitti...

Osallistun arvontaan ilman muuta.
Eksyin blogiisi kauppasi kautta. Pidän koruistasi ja kierrätysaatteesta. Olen ostannut aika paljon korujasi kaupasta.

Anonyymi kirjoitti...

Ostin korusi Tampereen design-torilta ja sen jälkeen tutustuin tuotteisiisi nettikaupassa ja sitä kautta päädyin blogiisi.

Nyttemmin olen jo kirjautunut lukijaksesikin, mutta en ole nyt kirjautuneena sisään, kun minä tumpelo olen unohtanut salasanan...

Ensin ajattelin, että nuo korvakorut on tosi ihanat, mutta kun näin sormuksen, niin eipä siitäkään voi muuta sanoa! Olen kyllä todella taitava, vaikka materiaalina on kierrätystavara, ovat korusi viimeisen päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä anonyymi klo 10.37 keskiviikkona olen nimimerkiltäni Marjukka

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Aina Vaan täällä. Minä päädyin seuraajaksesi oman siskon vinkistä. Ja mukana ollaan oltu alusta lähtien. Kirjoitustyylisi, tyylitajusi ja lahjakkuutesi pitävät minut messissä!

Nenna kirjoitti...

Mukana myös :))) Löysin tänne jonkun blogin kautta ja ihastuin!

Piijuli kirjoitti...

Mä olen löytänyt tänne joskus jonkun toisen blogin kautta. Ei vaan harmainta aavistusta mikä se blogi oli :)

Darmaster kirjoitti...

Sallasein varmaan tietää miten mä oon eksynyt. Olen ostanut hulluna koruja huutiksen kautta ja sitten SalSan kautta ja tietty facessa kamuna. Joten siinäpä oiva sekoitus, ja paluuta ei ole. Päivittäin kurkkimassa mitä uutta... =)

Darmaster

kiiu kirjoitti...

Kehtaanko edes tunnustaa, että ekaa kertaa käymässä ja (nyt se nolo osuus) puhtaasta sattumasta. Painoin pari kertaa "seuraava blogi" ja päädyin tänne. Ja heti bongasin arvonnan, koska korusi näyttävät ihan mahdottoman houkuttavan erilaisilta kuin normitarjonta. Arvonnassa siis mukana.

tiiti66 kirjoitti...

Jostain toisesta blogista hyppäämällä olen tänne ensimmäistä kertaa tullut. Blogimaailman kivuutta on juuri se, että kun menee linkistä toiseen niin päätyy paikkoihin jonne ei muuten osaisi edes hakusanoilla löytää. Kiva arvonta, ihanat korut.

ensu kirjoitti...

Nolosti tunnustan, että taisin tulla painamalla jossain muualla kohtaa "seuraava blogi", sittemmin olen käynyt joitain kertoja. Upeita nuo korusi, tykkään kierrätysjutuista.

LauraN kirjoitti...

Mii tuu! Iik, arvonta! :D
Tänne luovuuden pesään eksyin mitä todennäköisemmin facebookin kautta, lienet itse vinkannut, että tällainenkin päivän piristys on olemassa. :) Kiitos kun jaat kaikkea ihanaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Löysin juuri äskettäin blogisi ja tahtoisin osallistua arvontaan. Ovat niin kauniin näköisiä luomuksia. :)

Kakofonia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kakofonia kirjoitti...

Oho, siis edellinen anonyymi olen minä.

Eksyin juuri äskettäin blogiisi, blogilista.fi:n kautta. Kävin kurkkaamassa nettikauppaasikin ja hienolta luomuksesi näyttävät. Nuo korvikset olisivat kyllä mieleeni. :)