sunnuntai 9. lokakuuta 2011

One day in fashion you´re in and the next day you´re out...

Mä oon ihan out, kirjaimellisesti. Olen siis ulkoillut ja viettänyt kovasti aikaa poissa koneelta. Ei ole vain huvittanut, ei ole kiinnostanut pätkääkään mitä kenenkin blogistin pikkuelämään kuuluu tai ketkä kaikki kaksituhatta saman maun omaavaa ihmistä on hankkinut juuri samanlaisia sisustuselementtejä koteihinsa, piste! Kateellinen? En. Ärsyyntynyt? Kyllä. Kyllästynyt? Todellakin. Huomenna olen varmasti taas jo kovasti mukana menossa ja ahmin intopinkeänä kaikki blogit läpi.  Siihen asti jatkan tämän ärsyyntymiseni kasvatusta lukemalla (=selailemalla koska ei niissä ole mitään luettavaa) samaa toistavia trendikkäitä sisustuslehtiä joiden grafiikka ja sisältö ovat yhtä yksinkertaisia kuin niiden lukijatkin.

camandospawn.com

3 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Mä niin täst just!!!! Törkeen JEP!!!
Kuten mä jo olen aikani rutissu samoista köökeistä, samoista samoista, samoista kamoista, samoista sanoista, samoista vittu vituista ;D

Saatana kakskytmiljoonaabiltsuu samaa paskaa!

...ja mä meen lukeen niitä, kuten jo ilmosinkin :D

Loov juu

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän kipakalla päällä olet, mutta niin asian ytimessä!!! Totta, että kun yhden sisustusblogin lukaisee, onkin lukenut ne kaikki. Sama pätee ns. muotiblogeissa. Ajan mittaan kyllästyy. Minä vielä ymmärrän jotenkin nämä blogit, mutta onko samat nurkat tuotava vielä lehtiinkin?! Toimittajien laiskuutta tai mielikuvituksettomuuttahan se on.
Vaan aina voi valita mitä lukee ja mitä jättää lukematta. Tsempit sinulle -et ole näkemyksinesi yksin!

Kaisa kirjoitti...

Heh:) Sisustusblogeja en ole moniakaan lukenut, kun en ole koskaan löytänyt tarpeeksi mielenkiintoista sellaista (jos joku tietää hyviä, saa vihjata)
Mutta sisustuslehdistä voi kyllä aika nopealla selailulla päätellä mikä on tän hetken "se juttu" ja kun se vielä esitellään kaikkialla ihan uutena ja ainutlaatuisena keksintönä niin just...