maanantai 10. lokakuuta 2011

Nevermind what they say about you

Täällä ollaan ja tunteet tuuletettu eilisestä oikein kunnolla. Välillä pitää kyllästyä niin jaksaa taas uudelleen innostua ;) Ulkona tuulee niin kovaa, että lähtee paikatkin hampaista eli juuri oiva hetki esitellä viime keskiviikkoista iltaa siellä Voicen Muotiviikoilla.

Mulla ei ollut mitään hajua miten moiseen tilaisuuteen pukeudutaan tai ylipäänsä millainen koko tilaisuus on. Sen tiesin että siellä on kaksi muotinäytöstä ja Anna Abreun esiintyminen. Koruntekijälle kaikkien tapahtumien ydin ja perusta on tietysti koru. Koruista innostuneena aloin toteuttamaan "jotain suurta, näyttävää, ei liian rokkia muttei liian nössöäkään"- kaulakorua joka sopisi koristamaan yksinkertaista mustaa paitaa. Päädyin tekemään Vallilan verhokankaan palasesta ruusukkeita, jotka sommittelin yhteen ompelemalla ja kruunaamalla komeuden niiteillä. Lopputulos oli onnistunut ja ensimmäinen kokeiluni ei jää varmastikaan viimeiseksi ruusukkeiden ja kankaan osalta. Kevyt ja erittäin miellyttävä kantaa, kun sitä vaan vielä oppisi käyttämään...

Kuvassa oleva asu päätyi päälleni tapahtumaan MUTTA ilman tuota korua. Lähtiessä mieli muuttui (mikä ylläri!)ja vaihdoin kaulakorun käsirauta-henkselikoruun, jonka olen jo aiemmin tehnyt ja josta on muodostunut luottokoruni. Nyt vain täytyy odotella tilaisuutta mihin laittaa tuo ruusukekoru tai sitten päädyn laittamaan sen SalSan sivuille myyntiin :) Asu oli juuri sopivanlainen tapahtumaan, joka oli kuin mikä tahansa messutapahtuma tuote-esittelijöineen ja maistiaisineen. Molemmat muotinäytökset olivat toki hienoja ja tykkäsin kovasti 60-70 lukulaisista vivahteista väreissä ja muodoissa. Upeita kuvia näytöksistä löytyy täältä KLIK!


Osallistuimme Kiiran kanssa Tyylikoulu WorkShoppiin tekemällä kollaasit vanhoista Olivian lehdistä annettujen aiheiden puitteissa. Ohjeissa neuvottiin repimään kuvat, minä vastarannankiiskenä leikkasin kuvat. Lopputulos oli tekijänsä näköinen. Himoitsemistani asusteista löytyi mm. knalli, jolloista olen himoinnut itselleni jo hyvän tovin. En tiedä mistä sitä kannattaisi etsiä ja enkä varsinkaan tiedä mistä sellaisen löytäisi huokealla hinnalla, vinkkejä otetaan vastaan!

Ilta oli loppujen lopuksi mukava (kiitos mukavalle seuralaiselleni Kiiralle) ja oli hienoa päästä näkemään kauniita asuja ja malleja lähietäisyydeltä. Anna Abreu oli myöskin livenä huomattavasti parempi laulaja + vieläkin pienempi ja sirompi kuin olin odottanut. Voisin mennä Muotiviikoille toistekin vaikkei tilaisuus niin spessu ollutkaan kuin luulin, kokeilemalla oppii ja ennakkoluulottomalla asenteella pääsee pitkälle :)

Muodikasta maanantaita ja älkää välittäkö mitä muut teistä ajattelevat!

PS. Laitetaan huomenna jotain kivaa arvontaa pystyyn kun on lukijatkin lisääntyneet ja uusi viikko alkanut.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa upea koru! Kertakaikkiaan.

Täytyisi liittyä seuraajaksesi (kun seuraan sinua kuitenkin), täytyypä perehtyä miten se tapahtuu.

LauraN kirjoitti...

Ihana koru! Olisit vaan laittanut sen kaulaasi! :D
Määkin himoitsen knallia! Oon kuolannu niitä ebayssa, josta voi löytää edes jokseenkin huokean knallin. :)

Niina Oivi kirjoitti...

...evö

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kaulakoru -onnistuit toteuttamaan sen mitä kerroitkin tavoitelleesi!

Mahtava kollaasi! Knalli istuisikin sinulle passelisti. On vain sellainen mutu.

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi 1. Sieltä vain sivupalkista klikkaat itsesi "Lukijat" kohtaan ja kirjoudut sisään lukijaksi, helppoa kuin heinänteko vaikken tiedä oliko ohjeet ihan oikein XD Tervetuloa mukaan!

LauraN: Ebay - mikä koukuttava paikkaa...en ole uskaltanut sinne sitten Vammala-vuosien :)

Samis: Ei koskaan enkä koskaan!

Anonyymi 2. Mullakin on sellainen tuntuma että knalli sopisi mulle vaikken ole koskaan sellaista päähäni kokeillutkaan, ikä tuo varmuutta asioista ;)