maanantai 10. maaliskuuta 2014

ChillHouse 2014

Täällä Tampereella oli talvilomaviikolla Monitoimitalo 13:sta ChillHouse 2014 -tapahtuma 7-29-vuotiaille. Ohjelmaa löytyi talon neljästä kerroksesta improvisaatio esityksistä rap-riimittelyihin. Minua pyydettiin mukaan SalSaDesignin puitteissa esittelemään kolmanteen eli Käsityö-kerrokseen kierrätyskoruja. Kerros ja paikkahan on juurikin sama jossa olin ennen vuoden vaihdetta 6 vkoa työharjoittelussa.


En ole ennen käynyt ko.tapahtumassa ja olin aivan ihmeissäni siitä nuorison ja ohjelmien määrästä!! Kyllä meinaan Pirkanmaalaisia nuoria hemmoteltiin loistavalla buffeella, upeilla artisteilla, todella monipuolisilla esiintyjillä ja erilaisilla mahdollisuuksilla päästä toteuttamaan itseään. Meidän kolmannessa kerroksessa oli ti ja ke mm. kasvomaalausta. Tiistaina aiheina olivat erilaiset ruhjeet ja rankemmat kolhut, keskiviikkona hemmoteltiin hempeämmillä koristuksilla. Korulassa sai  valmistaa ilmaiseksi mm.kierrätysmateriaaleista hiuskorun, rintakorun, kaulakorun tai rannekorun. Malleja löytyi paikan päältä ja moni nuori ideoi ihan itse mitä mahtavampia tuotoksia. Itsekin tein pari mallikappaletta rintakoruista ja yhden inkkarihenkisen hiuskorun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa tosiaan monipuolista, mietittyä ja laadukasta ohjelmaa/ tekemistä suurelle joukolle nuoria! Toivottavasti mahd. moni löysi tiensä ja itsensä paikalle. Hienoa Tampere!!

Saija Sasetar kirjoitti...

Siellähän oli vaikka mitä! :D
Olis ollu kiva kierrelläkin enemmän, mutta onneksi pikakierroksen siinä ehti ja näki vähän paikan laajuutta. ^__^

Hei sullahan on jokunen kuva musta?
Itselle tuli kovin vähän, joten tuli mieleen haluaisitkos lähettää niitä mulle? > frillycakes@gmail.com

~ Frillycakes ~