tiistai 10. elokuuta 2010

Esihaistattelu

Olin tänään reipas ja sosiaalinen ihminen ja kävin Myyntiassistentin rekrykoulutuksen esihaastattalussa. Menin paikalle hieman epävarmuutta huokuen ja lähdin paikalta suorastaan epävarmuutta valuen.
En ole eläissäni tehnyt minkäänlaisia toimistotöitä, atk-taitoni ovat peruskoulu tasolla ja keittämääni kahviakin on monesti nimitelty myrkyksi tai teeksi. Jotain jäi silti kytemään, ehkä minustakin löytyy sitä jotain ja vaikken osaisi, niin takuu varmasti ainakin oppisin!
Jäämme odottamaan tuomiota ja sillä aikaa minä lähden päivittämään kahvinkeitto taitojani, sehän on kuitenkin lopulta kyse ensivaikutelmasta eli siitä miltä se homma (tai kahvi) maistuu.

Vielä kun sais tällaisia kahvin kera...
Kuva maailman makeimmasta blogista, Mansikkamäestä!

5 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Kuules ny! Jossä oot tän bloginkin pystyyn + aivan mahkut Sdesingn + muuta sivut saanu pystyyn - se on siinä. YOU KNOW - YOU RULE. Mä ainakin luotan tällä kybälläni suhun! Nih!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ja helvetin hyvännäköset baagelit - naminasm!

Anonyymi kirjoitti...

Kamoon täti!
Minäpä satun tietämään, ja minä olen aina oikeassa, että tämä bloggaaja osaa, jos vain haluaa. Pois turha vaatimattomuus! Sinusta tulisi firmaan kuin firmaan erinomainen työntekijä. Totta on! Ei kaikki fiksut ole myös söböjä...

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Nih!

SalSaDesign kirjoitti...

Kiitti vaan kaverit! Kuulostellaan ja katsellaan mitä tuleman pitää :)