tiistai 24. elokuuta 2010

Katkolla

I´m back! Elämä on ollut katkolla Hänksin ollessa pahasti kipeänä. Hänksillä todettiin viime viikon perjantaina paha maksatulehdus ja ressukka joutui virumaan viheliäisessä tiputuksessa sekä perjantaina että lauantaina. Vielä eilen oltiin allapäin ja alakuloisia mutta tänään ollaan jo melkein kuin ennenkin. Tästä on hyvä jatkaa ja minäkin voin jälleen uskaltaa elää.Alla kuva Hänksistä viime viikon keskiviikolta, jolloin rupesi jo oireet vaivaamaan. Silloin mentiin visusti kaappiin kyyhöttämään ja haluttiin olla omassa rauhassa (sitä tosin kaikki eivät sallineet = minä). Kyllä sitä voikin olla huolissaan pienestä karvarussakasta!


Laitan kuvia uusista tuotoksista. Nämä tuotokset on valmistettu vanhoista kravateista eli miesten solmioista. Olen kovasti tykästynyt ko.materiaaliin ja siitä tuntuu olevan moneksi. Kukat ovat ainutlaatuisia ja mitä mainoimpia korituksia ihanan jämäköihin syys&talvitakkeihin. Näitä on tulossa lisää ja ne löytyvät jälleen kaupan puolelta.

Materiaaleja kukkia varten
Silkkinen ruusuke - rintakoru
MegaPaula - rintakoru
Solmio origami - rintakoru
RuutuRuusu - rintakoru
Solmion suloinen - hiuspanta
Kutrien kaunistus - hiuspanta

1 kommentti:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ihanaa vallan että ootte molemmat bäck! Ikävä ihan! Sano Hänksille hyvät miaut mun puolesta <3

Kahtelin tos noi sun ruusukkeita - ihana saakelin upeita! Reveit taas jostain jotain näin makoisaa, ole ylpee itsestäs girl! Ja paljon plussaa ++++++ (kjäh)