torstai 19. elokuuta 2010

Löytöjä

Kirppikset -lempimestojani heti ruokaravintoloiden & kahviloiden jälkeen <3 Koskaan ei tiedä mitä aarteita voi löytää. Nykyäään tosin liian moni kirppari tuottaa pettymyksen loossien notkuttua tuontisälää Kiinasta tai jengin kiskoessa ylihintaa kauhtuneesta trikoorätistä. Kohtuus kaikessa ja kirppis hinnat kohilleen, sanon ma! Alla muutama kuva lähiaikojen ostoksista, niistä mitkä muistin kuvata...

T-paita 2e Fida , taulut 1,5e/kpl Bonus, ketju 2e Fida, kraka 2e Fida
Vetskarit 1,5e, virkattu iso liina 8e, kaulakoru 1e, avainketju ihanilla piikeillä&vietereillä 3e, kengät 4e, Kyttälän Kirpputori
Ihanat hopeanhohtoiset pitsiballeriinat, ei ihan omaa tyyliä mutten voinut vastustaa...

Iso puuvillalangasta virkattu liina menee pesukoneeseen kera kangasvärin, kraka&vetoketjut korujen tekoon, tossut jalkaan (ehkä, joskus, jossain?), t-paita käyttöön, taulut tuunaukseen ja omalle seinälle ja ketjut&piikit kaulaan.

7 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Kivoja jutskia! Mä joskus mietin kirppiksillä kierrellessä, että tossa olis sulle niitä vetoketjuja ja tulee mieleen kun näkee jotain pientä korusälää, et sä keksisit noista kaikkee! Se on kyllä kans totta että rikkinäisestä Arabiasta pyydetään järkyttäviä hintoja, samoin kauhtuneista H&M:n trikooräteistä jotka on jo kulahtaneet ekassa pesussa. Hinnat kohilleen todellakin!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Tietkös, no nyt tiiät, tulin just kirpparilta. Aina oon purnannu yli-hinnoittelusta, sanoin en voi sietää hyllyjä joissa myydään jonkun lafkan ylijäämä wessaharjoja, viddu kirppis - ei uutta kaupantuotetta joka vie sikana tilaa & sama hinta kuin kaupassa.
Oot kyllä löytänyt ihania! Noi hopeanväriset kengät...voi suloisuus : )
Löysin itse lautasia, todella hyvä löytö ja sitten ihan aarre, 70-luvun aikainen iso ruskea nahkainen kameralaukku! oohheli! Söpöt oli yhdet kengät vaan ei tietty mun kokoo. Kauhtunutta ja rikkinäistä rihkamaa - ei juma! Jotkut "säännöt" kirpparillekkin! Juu-u.

Hehe, mun sanavahvistus on "tylcis", kjäh

Niina Oivi Karma kirjoitti...

...ja vielä, miksen mä bongaa tollasii hienoi liinoja.. Upea!

LauraN kirjoitti...

Oot kyllä oikia kirppareiden Sherlock Holmes! :D Aina onnistut löytämään kaikkea kivaa! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Noi popt on kyl södet,
Spreijaa ne mustiks.

t.Leena ja Kisut

Anonyymi kirjoitti...

...siis popot....

t.Kisut ja Leena

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Mä huomaan kans monesti kirpparilla miettiväni kuinka jokin sopisi jollekin tutulle :) Ja nuo Arabiean hinnat, ihan järkyttäviä. Jengi luulee että kaikki Arabiat ja Iittalat on oikotie onneen!

Niina: Joo, se sun kameralaukku kelpais kyllä mullekin <3 Ja kunnon sääntöjä ja rotia kirpparin pitäjiltäkin tuohon uuden roinan myyntiin, stana!

LauraN: Kiitti, tuntuu etten oo aikoihin tehnyt samanlaisia timanttisia löytöjä kuin Vammala aikana :)

Leena&kisut: Ei raaski speijata kun tuo hopeanhohto oli just SE tekijä mikä sai ostamaan. Tuo malli on mulle hieman vieras, hieman liian tyttömäinen mutta täytyy opetella :) kateille terkut!