maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aika toimia!

Niinhän siinä sitten kävi että Persut veivät voiton ja haalivat itselleen pelottavan paljon paikkoja. Keskustan rökäletappion, Vihreiden alamäen ja Kike Elomaan eduskuntaan pääsyn pitäisi pistää töpinää töppösiin. Nyt on aika toimia ettei tarvisisi harmitella tai kauhistella seuraavissa vaaleissa. Suomen kahtiajaosta kertoo myös se, että porvarillinen Kokoomus veti voiton kansanmiehienkin suosiman Persun tullessa pronssille. Tuloerot ovat edelleen nousussa, aluejaot kärjistyvät eikä luontoa tunnu kukaan enää edes muistavan, saati välittävän vaikka luonnonkatastrofit muistuttavat sen tilan hälyyttävyydestä jatkuvasti.

Enää ei ole korrektia sanoa että politiikka ei kiinnosta tai äänestämällä ei voi vaikuttaa. Äänestämällä todellakin VOI vaikuttaa, eilinen oli siitä tuntuva esimerkki.

10 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Mä oon edelleen shokissa eilisestä..
Mun aina äänestämä Vihreet ei saanu tällä kertaa ääntäin (no ei kyllä viddu persutkaan!! Siltä väliltä yritin kikkailla, ettei toi persus olis rynniny, mut..) koska Sinnemäki myi aatteensa ydinvoimasta. Pisti vihaksi.
Koko homma on päin persusta! Grr.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

..Ja miten nyt toimitaan? Äänestetty on, tulos oli tää hirviö, what can I do? En mä osaa politiikkaa, en ainakaan enää tän jälkeen. Mitä sä teet?

Anonyymi kirjoitti...

Minä äänestin, ehdokas ei päässyt edes kärkkymislistalle. Plääh. Enkä muuten äänestänyt persuja, en edes salaa :) Politiikka on arpapeliä.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Anonyymi: olisitko kiva ja täsmentäisit ton "politiikka on arpapeliä"? Tämän jälkeen se ei meinaan mun mielestä ole.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Måste vielä laittaa ihan visusti nää löytämäni:

"Jytky" oli 60-luvulla Savossa poikasten tekemä hengenvaarallinen räjähdyspanos, jossa vesijohtoputken pätkään pakattiin omatekoista mustaa ruutia ja laukaistiin tietyömaalta löydetyllä suutari-sähkönallilla, polkupyörän dynamon virralla.

Jytky aiheutti usein odottamatonta tuhoa."

"Soini esiteltiin seurassa, jossa oli mm. Ranskan äärioikeiston Marine Le Pen, Hollannin rasistisen oikeiston Geert Wilders, Britanniassa jopa natsistiseksi mielletty Nick Griffin sekä tietenkin Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson."

"Puolueen agendaa kuvaillaan laajalti eurovastaiseksi, maahanmuuttovastaiseksi ja oikeistopopulistiseksi. Kaikki ilmaisut ovat perinteisesti hyvin negatiivisia eurooppalaisessa keskustelussa."

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Nyt täytyy alkaa tunnustamaan entistä tehokkaammin väriä ja aatettaan.Pitää saada hengenheimolaisia ja äänestää myös kunnallisvaaleissa. Teot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa eli kulutustottumuksilla ja ihan omalla käytöksellään pystyy vaikuttamaan & tekemään vaikutuksen. Barrikadeille prkl! ;O)

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Eli; olen ollut mielestäni aina aatteeni ja, no en tällä kertaa, mutta yleensä värini takana (kuten jo yllä - en pystynyt nielemään enempää vihreetä sontaa), hengenheimolaisii on ollut AINA, monessa jutussa mukanakin, samoin äänestänyt kunnallisissa.
Ostostottumukset pääosin luomuu ja Suomee, kierrätystä, pienyrittäjii yms yms. (tietty pienii "notkahduksii"...heh heh he.. ;))
MITÄ vielä? Olen tehnyt näillä resulsseillani mielestäni helvetisti. Enempi kuin moni muu.

Pieni epätoivo.

Reeta kirjoitti...

Haaste sulle blogissani Salla! :)

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: On se täälläkin epätoivoa ilmassa mutta eihän peli ole menetetty! Täältä tullaan, entistä ehompina, vahvempina ja vihreempinä seuraavaan taistoon!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

It`s a deal!