torstai 14. huhtikuuta 2011

Kirppislöytöjä ja arvonta!

Kuten kaikki minut tuntevat tietävät, rakastan kirpputoreja ja metsästän jatkuvasti sitä Suurinta Aarretta, vaikka sellaisen olenkin jo kerran löytänyt. Kirpputorit vaativat aikaa, energiaa, innokkuutta, kärsivällisyyttä ja joskus hieman röyhkeyttäkin. Kyynärpäätäni en ole käyttänyt tietoisesti koskaan, mutta hienovaraista kiilausta kylläkin.

Viime viikolla tilasin Karin Lindroosin Kirppislöytöjä- kirjan ja se saapuikin super nopeasti postissa aivan ihanassa paketissa. Luin jostain että kirja olisi Karinin omakustanne, ja mikäli tieto pitää paikkansa, iso plussa siitäkin. Tykkäsin kovasti kirjasta ja sen värikkäistä kuvista. Itse jatkuvasti uusia ideoita kaipaavana olisin toivonut kirjan sisältävän hieman enemmän ideoita kirppistavaroiden uusiokäyttöä ajatellen. Tämä pieni henkilökohtainen vaatimukseni tosin unohtui nopeasti mukaansatempaavia kuvia katsellessa. Pisteet Karinille! Kirja löytyy mm.täältä.

Ehkä minäkin sitten jonain päivänä saan tilaisuuden tehdä haluamani kirjan ideoista ja ihanuuksista. Sitä hetkeä odotellessa lähden kuvaamaan uusinta tuotosta.
 
Tinjalle myös aurinkoisesti Tervetuloa mukaan lukijoihin!
Nyt kun on yli 10 lukijan rajapyykki ylitetty, laitetaan käyntiin arvonta. Palkintoina on SalSaDesignin Vetoketjukukka-rintakoru, kierrätyskoru kevään kirkkaissa väreissä sekä allekirjoittaneen ompelukurssilla ompelema hempeän lempeä pussukka.


Molemmat palkinnot arvotaan erikseen ja blogin lukijoiksi kirjautuneet, kommenttinsa jättäneet henkilöt saavat kukin kaksi arvontalippua. Jätä kommenttisi tähän postaukseen 20.4.2011 klo 23.59 mennessä. Arvonta suoritetaan 21.4.2011 ja ilmoitan voittajien nimet blogissa, sekä SalSaDesignin Facebook-sivuilla.
Kysymys kuuluukin jotta mitä haluaisit lisää blogiin- kuvia, aiheita, ideoita, vinkkejä tms, mitä?

Onnea arvontaan!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osallistuu Darja tää Sallan uuteen arvontaan!

Outi kirjoitti...

Hiuksiin kaikkia kivoja pinnisysteemejä.
Isoja ja prameita, sekä pieniä ja hassuja.
Myös kaikenlaiset kauhukorut kiinnostavat.-Kyynikko-

Piia kirjoitti...

Miten olis kenkä koristeet,pieniä tai isompia kenkiin laitettavia ihastuksia.Tylsät kengät saisivat uutta ja persoonallista asennetta :)

Piia

Kaisa kirjoitti...

Osallistun! :)

En kyllä keksi mitään mitä kaipaisin lisää, tunnisteiden mukaan ja sen mukaan minkä verran olen blogiin tutustunut, tämä on monipuolinen jo nyt.Erilaisia mietelmiä eettisyydestä ja elämästä on aina kiva lukea, joten vaikka sitten niitä toivon lisää :)

Tintti kirjoitti...

Ehdottomasti haluan kokeilla onneani. :)
Oon nyt viimeaikoina haaveillu erilaisista isoista sormuksista... ja noita sinun ompelujuttuja aina ihailen... :)

Reeta kirjoitti...

Tää on kans messissä! Tykkään tosi paljon katella kuvia ja niitähän blogissa jo onkin. Ehkä jotain kissamaista ideaa voisi heittää joukkoon 8)

Anonyymi kirjoitti...

Lisää kuvia kateistasi!
Tekeleesi ovat ihania, mutta aina lisää tuotoksia kehiin. Suurempia kasseja esim.vahakankaista ruokatavaroiden raahaukseen, kapeita rannekoruja, lisää kukkia, nappeja ja vetoketjuja!

Anonyymi Aina Vaan.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Osallistuu! Jaa että mitä VIELÄ? No hemmetti, kaikkihan täältä löytyy! Ehkä kuvan jokapäivä syömästäsi pullasta, sellainen kuvakollaasi, hei JOO! kihiiii <3
Kuva myös siitä kun väkerrät ja olet luovuuden vietävänä!

Asiaan(kin). ISOJA sormuksia, mii laiks!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ja niin juu joo - sä oot kyllä SAMIS, arvaa onko mulla toi kirja? Arvaa ny edes ihan piruuttas, huviks? :D

Salla-Maija Vainio kirjoitti...

Osallistun arvontaan!

Helka Mononen kirjoitti...

paha sanoa mutta kisujen kuvia on aina kiva kattoo kun omaa ei vielä ole. osallistun arvontaan :)

Taija kirjoitti...

Heipä hei Heinolasta! Täällä taustalla olen seurannut sivustoasi ja kirjoitteluasi, jos nyt arvonnan kunniaksi ilmiantaisin itseni.

Toivoisin mukaan siroja ja herkkiä koruja, ja luontoihmisenä pidän kaikesta maanläheisestä. esim. lehtikuviosta, köynnöksistä, eläinaiheista... mutta musta rockhenkisyys kiehtoo toisena vastapuolena myöskin ;) ja sitähän sivuilta jo löytyykin.

Mukavaa kevään alkua!

Jaana-Unelma kirjoitti...

Mä tykkään/tykkäisin lukea kaikesta sisustukseen liittyvästä ja "tuotoksistasi", ja kierrätyksestä..siis tuunauksesta :)

SalSaDesign kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistujille! Rintakoru meni Kaisalle ja pussukka Reetalle, onnittelut! Kaikki kommentit ja ehdotukset on huomioitu, isot kiitokset niistä <3