tiistai 5. huhtikuuta 2011

Hohdokkaan kukkiva elämä

Joskus se elämä vaan kukkii, tänään erityisesti! Hyvä fiilis monenkin asian tähden, etunenässä siksi että menen tänään hankkimaan itselleni jatkoa edelliseen tatuointiini, ja siksi että saimme asuntoehdokkaan Helsingistä jota menemme torstaina katsomaan. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä, ovat lähipäivinä valmistuneet mahtipontiset kaulakorut, joita oli tuskallista tehdä mutta sitäkin hienompi katsella.


Laitan myös kuvia ihanista kukista, jotka kävin ystävältäni Lindalta ostamassa Kukkakauppa Hohdosta. Hohto on erilainen, tyylikkään nuorekas kukkakauppa, jossa Linda loihtii mitä upeimpia luomuksia kukista ja sen sukulaisista. Suosittelen lämmöllä! Kukkakauppa Hohto sijaitsee Satamakatu 24:ssä Tampereella.

Hohdokasta tiistaita!

3 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Siinä on korulla kokoa ja näköä, nam! Ja ihanaa kun joku uskaltaa tehdä vähän erilaistakin kukkajutskaa, tosi kaunis korkea kimppu, sitä ei oo ihan helppo tehdä.

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Kokoa löytyy! Mulla rupee syntymään koko ajan vaan isompia härpäkkeitä XD
Linda osaa tehdä kyllä tosi upeita kimppuja, ikävä kyllä mun kuvassa tuo ihanuus ei pääse ihan oikeuksiinsa. Upea se on!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kimppu, hienostunut valkoinen väritys, mittasuhteet kohdillaan! Onnea vaan ostajallekin.

Kaulakorut olivat korun ja vaatteen väliltä -koruvaate? Ihan uudenlaista Sinua. Näyttävää!!

Katsastusonnea sekä tatskaan että kämppään!