maanantai 11. huhtikuuta 2011

Mautonta elämää

Pitkäaikainen blogihiljaisuus johtuu flunssasta jonka kourissa olen pyörinyt, ja pyörin edelleen. Aivot lyö tyhjää mutta nenä ja keuhkot pistävät parastaan senkin puolesta. Olen ollut vailla haju-ja makuaistia nyt kuusi päivää ja  mitta alkaa olla täynnä! Minunlaiselleni pullahiirelle on tuskaa maistaa herkkuja ja lannistuneena jättää ne syömättä koska ei maista mitään.Saanen todeta että tämä on siis jo vakavaa, sillä pullaa EI jätetä syömättä jos sellaista on tarjolla! Kävimme sunnuntaina syömässä loistavaksi todetussa Shanghaissa  tofua mustapapukastikkeessa ja kieli pitkällä, sormet ja varpaat pystyssä toivoin tulisen chilin auttavan ongelmaani. Ei auttanut. Olen myös syönyt raakaa valkosipulimurskaa suoraan suuhun, ei makua, ei tulosta. Samoin piripiriä, ei mitään. Ehdotuksia apukeinoista otetaan todella mielellään vastaan, auttakee!!!

Jottei koko homma menisi vain minun marisemiseeni omasta mauttomasta elämästäni, laitan teille kuvia muutamista upeista jutuista mitä internetin ihmeellisestä maailmasta olen toisten blogeista bongannut. Voikaa hyvin, haistelkaa ja maistelkaa! Ja uudelle lukijallemme, Kaisalle, isosti Tervetuloa!


Käsittämättömän upeita Taidetakomon lusikkariipuksia. Upeaa viimeistelyä, loistavaa pintakäsittelyä.

Tämäkin Taidetakomon loihtima kaunis korusetti vanhoista luskoista. Innovatiivista toden totta!

Ihastuttava keksintö liittää kaksi pientä leivosvuokaa pieneksi rasiaksi. Tämän söpöyden ideoi ja tarjosi Parolan asema, tutustumisen arvoinen blogi täynnä mukavia ideoita ja kauniita kuvia!

four-earedbunny.blogspot.com
Huumoria pitää olla, ja viikset on nyt niin pop pojilla, miehillä, koruissa kuin pilleissäkin!

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kiitos paljon tervetulotoivotuksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Oletko jo kokeillut apteekin nenän avausnesteitä/ -sumutteita? Sieltä flunssaosastolta siis.

Entä sierainten huuhtelua suolavedellä -sieraimesta litku sisään ja suusta ulos? Ällöä, mutta jotkut vannovat -en itse- tämän nimeen.

Vinkki #3: Juo tuoreesta inkivääristä haudutettua tujua juomaa. Tsemppiä mauttomuutesi ;) nujertamiseen!!! Maukkaampaa jatkoa!

SalSaDesign kirjoitti...

Kaisa: Ihanaa saada uusia lukijoita!

Anonyymi: Toivoa ilmassa, eilen maistoin jo jotain aika ajoin. Inkivääriteetä voisin kokeilla :)

Niina Oivi Karma kirjoitti...

No hej kimpale kultaa! Joko maistuu?

Tulin sitten yöllä maasta sellaisesta kotiin, jonne haluan muuttaa. Niiiih... haikeaa..

Kuule, kokoan "paremman fiilarin" blogia, vanha oli mun ahdistuksen kasvot ja hirvee kiiru kirjottaa kaikkee, sullekkii. Saanen sitten liittää täältäpäin Tre-reissun uuteen...? Se reisu ei ollut ahdistusta nähnytkään, niin päinvastoin. Enkä halua hukata muistoa sitä : ) Löysin Radio-kirpparin kuitin ja hymähtelin vaan ja jotenkin toivoin että siihen olis ilmestynyt tekstiä Marimekko-takista.. Hittoooo, se olis pitänyyy ostaa, kertoi kevät.

Maku takas pian pullahiiruska! Oraaliset nautinnot ilman makua? Ei jumal auta senthäs! Koklaa tota inkiväärijutskaa, mulla jeesannu aina ja aika heti. Voimej kaunis!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Upeutta, olet palannut! Ja blogisikin palaa. Ja mun makuaisti on 60% palannut.Happyhappyjoyjoy!