maanantai 18. heinäkuuta 2011

Surunappi ja Aino-suklaata

Elämä menee eteenpäin Hänksi mielessä. Mieleni piristyi tänään kummasti ja sydäntäni lämmitti suunnattomasti Posti-Pekan tuodessa minulle makean yllätyspaketin Samikselta. Paketissa oli teetä, nappeja ja  tamperelaista Aino-suklaata ( how cool is that!?!). Pisteenä i:n päällä oli hellyttävä Polkka Jamin möhköfantti kortti, jossa kuulemma samis on fantti jonka kärsälle "saan milloin vain istahtaa ja murheen tai ilon ilmoittaa". Kiitos Samis <3Hankin myös viime viikolla Kalevala Korun kauniin Elämänlangat-nimisen surunapin Kotimaa kaupasta äitini lahjakortilla.Napin mukana tuli tyylikäs kortti jossa oli mukana koskettava pätkä Mari Mörön kirjasta Surunappi.Hänksimäisin terveisin leppoisan rentoa alkanutta viikkoa,

Salla

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että ystävät läheltä ja kaukaa muistavat myös huonoina aikoina. Nappi on uusi tuttavuus, josta täytyy vinkata eteenkin päin.

Vau mitä suklaata! Tossut jalkaan ja suklaata luuleen, tyylilinjaukset pitävät.

Niina Oivi kirjoitti...

I love my Samis <3

Niina Oivi kirjoitti...

Ja nappi niin, ikuna tuollaisesta kuullutkaan. Pitääpä tutustua (toivottavasti ei kuitenkaan tälläisen asian kylkiäisenä, ymmärtänet mitä tarkoitan).