sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Junassa on hauska matkustaa!

Täällä ollaan, palattuna kaukomailta tai ainakin itäisestä- suomesta. Reissu meni hyvin ja lähes kivuttomasti. Asiaa auttoi kovasti Pendolinon mahdollistama lyhyin mahdollinen matkustusaika sekä businesluokka. Otin tarjouksesta vaarin  ja matkustin  mennen tullen junan businesluokassa VR:n tarjotessa 31.7.2011 saakka businesluokassa matkustaessa -25%  junalipun hinnasta, lisähintaa yhteen suuntaan kertyi normaalilipun hintaan verrattuna 9-11e. Vaunusta löytyi ensiluokkainen ilmastointi, ilmaista kahvia, teetä, vettä sekä keksiä + päivän lehdet, mennessä ISO plussa oli olla ainoana matkustajana koko vaunussa! Poistullessa koko juna + businesluokka oli ääriään myöten täynnä mikä oli koko matkan ainoa miinus hellettä lukuunottamatta.


Ihanan autiota!

Sipseillä ja silmäpusseilla on jotain tekemistä keskenään

Matka-asuna kirpparilta kesän alussa löytämäni ihanat Michael Korsin leggarit ja jo aikaa nähneet Naturalistat.
Reissussa on kiva olla mutta kotia on aina vielä kivempi tulla! Huomenna laitan kuvia tulemaan briljantin kummilapseni stylestä teinihuoneesta ja monilahjakkaan siskoni inspiroivasta sisustuksesta + muutamista hänen taideteoksistaan.

Syntisen hyvää sunnuntaita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Matkailu on mukavaa! Uuu -sinä matkustit ammatillisesti liikemiesosastossa -niinhän sitä pitääkin! Nuo ilmaistuotteet kyllä nappasivat, jotain toimivaa rautateilläkin.

Niina Oivi kirjoitti...

No totta mooses vedetään bisnesluokassa, korutaiteilija!

Tuli hupaisasti pieneen mieleen tosi taannoinnen visiittini teillä Treellä ja mun känninen pröystäilyni bisnesluokassa - tilasin vinkkua tietty vielä lisää (ne teillä juodut oli just kivasti noussu päähän, eh) ja samassa luokassa istuva ainoa matkustaja herranen sai kuunnella mun aikamoisia "tiätsää ko me mentii Samikse kaa sin ja tiäks...haloo?! KUULUUKO?! PÄTKII SAATANA! Niini sit..."-puheluita ja sai jossain vaiheessa _tarpeekseen_ ja hiljaa hiipi jonnekkin...

Aamusti kihisytti (ja pikkäsen hävetti). Että näin - ekaa kertaa herrojenluokassa, aivan putkeen :D