torstai 4. elokuuta 2011

Kukkaruukusta asiaa

Eilinen oli nihkeä päivä. Mistään ei tuntunut saavan otetta eikä mikään innostanut, kunnes löysin nämä...
Ostin ison laatikollisen vetoketjuja, vetoketjun vetimiä + neppareiden osia ennen muuttoa yhdeltä Tampereen kirpputorilta, kaverini soittaessa minulle vinkin moisesta aarteesta! Hintaa laatikolla oli 10e eli halavalla lähti! Olen myös keväästä lähtien miettinyt tapoja uudistaa vanhoja kukkaruukkuja. Osa on niin mieleisiä ettei niistä viitsi luopua, mutta jotain uutta niihin kaipaisi. Löydöstäni inspiroituneena pistin tuumasta toimeen!Liimana käytin kakskomponenttia, 90 sekunnissa kuivuvaa liimaa. Nopeasti kuivuva on ehdottoman kätevää tuollaiseen kaltevaan pintaan liimattaessa. Ei tullut ihan piikkisuoraa rivistöä mutta kokonaisuus on onnistunut! Samasta laatikosta pengoin vanhan valokuvakehyksen koristeeksi nepparin/napin puolikkaita, liimasin ne samalla liimalla kehyksen reunaan ja tuloksena on vintagehenkinen kaunistus lipaston päälle.Innostuin eilen tuunaamaan vanhan koulukansionkin uuteen uskoon, laitan siitä projektista kuvia myöhemmin :)

Tuunattavaa torstaita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mahtava suojaruukun tuunausidea! Ruukku koki totisesti kunnon kylkien kohotuksen ja asennetta tipahti kehiin kertaheitolla! Hyvä sinä!!

Niina Oivi kirjoitti...

Kylläkyllä, siis mä NIIN tykkään tosta kehyksestä! Absolutely fabilous! Sä oot paras!

Mulla on joku. Haluisin heittää kaikki stuffini pihalle tai myydä. Ja sitten tehdä kaikki itee tai tai.. Koko kämppä on semmone desing ja kirppissekäsikiö että silmät kirvelee. Jos myis kaiken vaan. Tyhjät seinät ja ihana puulattia. Yksi lamppu. Yksi tuoli. Yksi muki. Yhdet kehykset.