maanantai 8. elokuuta 2011

Postin tuomaa

Viikko alkoi mainiosti päästessä nauttimaan kiinalaisesta ruoasta (kookos currya katkaravuilla) sekä kakkukahveista todella mukavassa Café Aula Baarissa. Virkistävää käydä pitkästä aikaa kahvilla kaupungilla, nykyisin tulee käytyä enemmän syömässä ulkona kuin kahvilla. Ehkä se johtuu kahviloiden kovista hinnoista, monesti saat maksaa kahvista ja suolaisesta pikkupurtavasta saman verran kuin lounaasta.  CityDealista tuli nämäkin molemmat hankittua puoleen hintaan, ei huono!

Kotio tultaessa posti oli tuonut mukanaan pientä ja kaunista tuomista. Samis oli lähettänyt allekirjoittaneelle pienen muistutuksen syntymäpäivänsä päivämäärästä, minun sitä aiemmin tentatessa ja muistini pettäessä pahasti asian suhteen. Päivämäärä selvisi ja vihko on todella suloinen. Kaunis kiitos mahtava Samis!Tilasin toissa viikolla Momijista pari uutta hahmoa lisää entisten seuraksi. Inspiraationa toimi siskoltani lahjaksi saamani syntymäpäivärahat jotka halusin sijoittaa johonkin pieneen, kauniiseen ja pysyvään. Nää on vaan niiiiin ihania!


                                                       Makeaa maanantaita!

3 kommenttia:

Eena kirjoitti...

Hei sinä, käyppäs kurkkimassa mun blogia, siellä on sulle haaste! :>

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno vihko!! Mistähän tuo on hankittu? Kysyn ihan omasta kiinnostuksesta. Tahtoo!

Rockaavat minihahmosi ovat suloisia! Eipä ihme, että niitä on hankittava lisää :)

Kahviloissa on nykyään kahvattomat hinnat, eikä niitä selitä verot, materiaalikustannukset yms. Martat leipoo halvalla, mutta hyvää!

Niina Oivi kirjoitti...

Muistivihot: Unkai.fi -------> tosin tällä hetkellä tilapäisesti loppu.