keskiviikko 10. elokuuta 2011

Löysin idolini!

Tänään löysin uuden ja inspiroivan idolini - Alisa Burken. Blogi täynnä mielettömiä tekeleitä, ohjeiden kera. Voi tätä inspiraation määrää ja halua lähteä surrauttelemaan ompelukoneella! Niin minunlaisia juttuja ja juuri sellaisella selavii - asenteella, upeaa kertakaikkiaan. Tässä teille näytteitä:


Kuvat Alisa Burke, täältä!

10 kommenttia:

LauraN kirjoitti...

Ihana ja inspiroiva blogi!! Aah! :D Se eteisen maalattu lattiakin, wow! Tuli entistäkin pahempi himo saada pieni talo ja puulattia! :D

Anonyymi kirjoitti...

Noh olipahan todellekin innostavia ja ihanan värikkäitä töitä rouvalla!! Heti innostuin tuosta ruusutyynystä. Kerrankin ompelutyö, jossa ei tarvitse osata ajaa konetta suoraan :) Jee -tämä sopii minulle!

Niina Oivi kirjoitti...

Vaikka tuo äijä yrittää laskelmoidusti lyödä vituiks mun jokaikisen luovuuden pläjäyksen, mä teen meidän puulattiaan nyt maton. Mä oon halunnut tehdä niin vuosia. Mä oon halunnut tehdä kaikkea muutakin. Mä en jaksa enää. Mä oon kuin suljettu purkki jos en saa tehdä mitään, mä oon ollut sulki ja yrittänyt esittää jotain muuta liian kauan, hänen mielikseen. Nyt räjähtää. Olisko niin että matto sisälle - äijä ulos. Jep.
Sorry tää avautuminen tänne. Sorrysorry.

Kaisa kirjoitti...

Aivan mahtavata! Kiitos vinkistä.

Ja äijä ruotuun tietenkin :)

Niina Oivi kirjoitti...

Kiitos Kaisa, hehee ; )

LauraN kirjoitti...

Jokaisella naisella on niin halutessaan oikeus maalata lattiaansa matto, sehän kuuluu perusoikeuksiin! Kyllä!

Niina Oivi kirjoitti...

LauraN, no sitä hellsoikoon määkin mieltä oon! Oottepa ihania!

Niina Oivi kirjoitti...

...Ja (sori nyt Samis että mä täällä tätä) aloitin eilen maalaamalla helkkarin hienon taulun - suoraan seinään! Ja sisustin koko huushollin muikeeks. Oli muuten guppe hiljaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mitämitämitä?! Minä ihmettelin mistä matosta nyt on puhe ja kävin tiirailemassa. Onneksi!! Olipa mahtava matto -ja helppo pitää puhtaana! Se kissa tahtoi viedä voiton. Pitäähän jokaisella urakalla olla se virallinen valvoja :)

SalSaDesign kirjoitti...

ASia ja tekijä on näköjään osunut ja uponnut teihin muihinkin - mahtavaa!

Maalattu matto on loistoidea jonka toteuttaisin itsekin heti jos sellainen mahdollisuus olisi. Vuokrakämpän muovimattoon voisi tietty tussilla piirtää kivoja kuvia mutta lasku tulisi poismuuton jälkeen aika nopeaan :D

Eli kaikki te kynnelle kykenevät, MattoBarrikadeille ja äijät telan ja maalipurkin väliin!