maanantai 1. elokuuta 2011

Toisten nurkissa ja nurkista

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, minulla on briljantti kummilapsi ja monilahjakas sisko. Kummilapseni omaa piinkovan tyylitajun, loistavan värisilmän ja kruunaamattoman kauneudentajun. Näitä kaikkia löytyy hänen ihanasta huoneestaan, johon allekirjoittanut Tätskykin olisi voinut jäädä majailemaan & nuuskimaan pitemmäksikin aikaa teinituulia.

Levynkannet koristavat seinää

Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa

Koristellut levyt kaapinovissa, muistitaulu täynnä elettyä elämää

Teinin maalaama muotokuva Hänksistä <3

Sisareni taas on kadehdittavan taitava käsistään veitsenterävän päänsä lisäksi. Häneltä onnistuu neulominen, virkkaaminen, maalaaminen, piirtäminen, ompelu, askartelu, sielunhoito sekä erehtymätön vainu kotimaista designia kohtaan. Tästä todisteena otin kuvia hänen uusimmasta löydöstään, vanhasta Iskun tuotantoa olevasta kirjahyllystä johon rakastuin samantien. Olisin halunnut raahata hyllyn mukanani junassa omiin nurkkiini, mutta vastarinta oli sen verran kovaa jotta jätän yrityksen yhteen kertaan ja tyydyn tuijottelemaan omaa Ikean kierrätyshyllykköäni hieman katkeruutta haiskahtaen...

Minulle, tämä, kiitos.

Eteinen johon on mukava tulla!

Sisareni maalaus, me likes!

Naistenhuone
Välillä tekee hyvää käydä haistelemassa muitakin kuin omia nurkkia. Mukaan lähti roimasti hyvää mieltä, uusia ideoita ja kassitolkulla edullisia löytöjä. Ainoa mikä jäi uupumaan oli eräs kirjahylly...

2 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

JUUPELI! Kyllä omaat mahtavan kummitytsän ja siskon!! (No mutta niin - miksei ne olisi mahtavia kun itekkin olet samaa kastia, nih!)

Siis tuo teinin huone - briljantti!! Omaa kyllä taitoa ja ideaa! (sori nyt - varastan heti tota levyteemaa ovista... *viheltelee & vihertelee*). Loistavaa niin, terkkuja tulevalle desing-nerolle.

JA. MITÄ. MÄ. NÄÄN. Iskun hylly - to die for!! Aaaaw. Mä olisin raahannut uhmaten painovoimaa ja sukulaissuhteita ton mukanani (ehhe, in my dreams, siis).

Muutenkin rikasta ja raikasta, tuolla lepää sielu ja simmu! Siperiareissu - unelmien sielunmessu : )

Ihana postaus kultsi!

Anonyymi kirjoitti...

Jep -toisten nurkista saa ja löytää ideoita omiinsa ja tavaroita tietenkin! Niin minäkin löydän siskoni kaapeista/ hyllyiltä/ seiniltä/ koreista... aarteita joka lähtöön.

Kummilapsellasi näyttäisi todellakin olevan silmää kauneudelle ja huumoria ja tyynyjä ja innostunut kummitäti!! Varmasti tullut juuri tätiinsä!!!