lauantai 29. tammikuuta 2011

Kiinalainen maatuska kohtaa Chanelin

En ole varmasti yksin ihastukseni kanssa näihin kiinalaisiin nukkeihin, joita itse kutsun kiinalaisiksi maatuskoiksi. Viime jouluna keräsin kirjakaupassa ollutta Momiji- sarjaa ja nyt isommat nuketkin ovat rantautuneet esim. Anttiloihin ym.sisustusliikkeisiin. Chanel suunnitteli Shanghain maailmannäyttelyyn pohjautuen spring-summer 2010 kokoelmaansa alla näkyvät ihanat laukut, joukossa juurikin tuollainen luksusmaatuska. Rikas nainen jos oisin, hankkisin!

lovemomiji.com
Chanel SS2010

Ja ei nämäkään hassumpia ole...

Chanel SS2010

11 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Mahtavia! Mä ostin Tanskasta yhden tollasen "maatuskan" :)

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ou jees! Eipä ole nyt sitte salaisuus mitä tänään lähden ostamaan : ) Hahaa

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Siiiiiis. Minkähän hintasii nää on? Aattelin et katon Anttilasta, matkan varrelta leffaan. Mut missä osastolla olis? Tääl on kaikki kyllä niin kuivaa, et mahtaako olla hela Satakunnassa...

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Tilattu! Jesh!

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Juu, ei noita Mojimia voi vastustaa :)

Samis: Täällon ollu Anttila Kodin Ykkösessä sellaisia isoja, n.30cm korkeita sisustusnukkeja, hinta muistaakseni jotain 30e luokkaa. Jään innolla odottamaan millaisen maatuskan tilasit :D

Niina Oivi Karma kirjoitti...

whattaa hell.. Mun tilaama on joku mini, aböyt 8 cm korkee! Ja maksoin postareineen liki 21 e. Voi juku - innostuin niin liikaa, et unohtu ottaa enemmän selvää..

Mää haluun sellaaasen ison, höööh.

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Ou nou, juu, nuo Mojimit on juurikin tuollaisia pieniä ja söpöjä ja ne isot on sitten asia erikseen :/

Anonyymi kirjoitti...

Hiisi vieköön mitä ihanuuksia!! Tahtoisin kaikki ja pari vielä päällä. Tuollaisen söpöyden äärellä ahneuskin iskee, mutta mitä siitä.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Eli ne isot ovat...mitä? Feikkejä? Tulipas täst ny hellou. Enkä taidakkaan sit haluta sellasta isoo jos se on asia erikseen. Pienillä pötkitään siis.

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Nouuuuu, ei ne mitään feikkejä ole mutta ne on vaan eri juttu. Ne on malliltaan enemmän kuin tuo Chanelin laukku, mustat polkkahiukset ja kiiltävä lakkapinta. Yritin etsiä netistä kuvaa mutta en löytänyt yhden yhtä :(

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Juujuu. Tiiätkö - etsein itsekkin hulluna niistä kuvaa, ei tosiaan löytynyt tai oikeastaan mitään infoo... Todella kivetyksen alla!