maanantai 24. tammikuuta 2011

Lisää pussukan perkeleitä ja uusia lukijoita . upeaa!

Viime viikolla sain Ompelukurssilla tehtyä jopa kolme pussukkaa edellisen yhden pussukan sijaan. Suurta kehitystä on siis tapahtunut ja sen eteneminen saa mitä mieluiten edelleen jatkua. Tänään otin myös muutaman kuvan koruista. Täytyy vähitellen kokeilla tuota kuvaamista valojen kanssa ja koittaa kehitellä sitä paremmaksi. Vinkkejä otetaan vastaan!

Blogi on myös saanut KOLME uutta lukijaa, en voisi olla onnellisempi asiasta! Makoisasti Tervetuloa kaikki uudet ja vanhatkin lukijat, laitetaan bileet pystyyn ja banaanit poskeen!!!

6 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

No voe hyvä tavaton, en tajunnu etten oo lukijana sun blogissa! Vihre korjattu ;) ps. osallistuin sun kilpailuun ja laitoin palautetta, toivottavasti tuli perille!

pps. inania pussukoita!

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Juhuu, kiitos! Palaute tuli myös hienosti perille ja olet mukana arvonnassa :) Huomenna selviää voittajat!

LauraN kirjoitti...

Voi ko ihania nuo pussukat! Niin se vaan onnistuu ko sitkiästi yrittää! Enkä kyllä hetkeäkään epäilly etteikö sulta pussukat luannistuis! :P

Tämä valokuvauksen salainen apuväline http://parolanasema.blogspot.com/2009/12/7-valokuvauksen-salainen-apuvaline.html on aika kätsy, jos et oo törmänny! Kannattaa kokeilla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Retrokuosi pussukka edelleen ykköseni. Hienoja pusseja, siistille näytti ompeleet/sisustat. Eikö se vuoritus ollut juuri sitä manalaista touhua? Uudet sormuksesi, varsinkin ne neppari keskustaiset, olivat luokkaa WautsiWau&Nauuuu!!!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Hyvä tyttö!! En oikeesti epäillyt hetkeekään etteikö lähtis homma skulaamaan. You know - you rule!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW! Sain postin vast nyt ja sä olit laittanu yllärin - I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!
Senkin senkin!