torstai 13. tammikuuta 2011

Pussukan perkele

Tänään menin innolla Sampolan Kansanopiston Ompelu-kurssille. Tarkoituksena vakaa aikomus oppia ompelemaan vetoketju ja varsinkin vetoketjullisia pussukoita. Kolme tuntia pakersin yhden pussukan kimpussa, laitan huomenna kuvia lopputuloksesta. Hermot meni pariinkin otteeseen ja kotona jatkoin harjoittelua. SITTEN ne hermot vasta menivätkin, pussukka EI tullut valmiiksi. Totaalisen romahtamisen jälkeen lähestyin asiaa yksinkertaisemmalta kannalta ja kokeilin ommella vuoritonta pussukkaa. Avot - lopputulos on todella mieluisa ja siisti. Mitä tästä opimme? - Aina kannattaa mennä siitä mistä aita on matalin!

Huomiseen asti saakka ihailla taitavamman tekijän, Hipun,  tuotosta, olkaatte hyvät!

Handmade hippu

5 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Vai vuori tuli vastaan! Usko pois, kun pari kertaa oot saanu koottuu oot ylittäny sen Everestin joo. Aidan alta vaan ekaks, sillee määki joskus.
Kattelin muuten tän tekstis innoittamana sulta joskus ostamani laukun tekovaiheita - no vuori puuttuu, samoin päärmeet - mut whatta hell, koossa on pysyny hevimmilläkin kantamuksilla. Olin ihan hätää kärsimässä kun en heti muuton jälkeen ko laukkua löytänyt, nyt se on melki joka päivä-käytössä. Hyvä ostos!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Juu, siinä kassissa jonka sää sait ei ollu vuorta, muissa tuotoksissa kyllä löytyy ja päärmeet kans :)
Tänään illalla tai viimeistään huomenna jatkan vuorellisen pussukan kimpussa...

Anonyymi kirjoitti...

Olen varma, että sinä tikkaat kunnialliseen maaliin! Ongelmat ovat vain suurempien ongelmien alkuaaltoja ja vain koittamalla voi voittaa... Näin kuitenkin aivan selvästi, että sinä pussitat formulavauhdilla kohta pussukkaa toisensa perään! Viva la ommelmashiina!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Nii siis, missään maan mois kritoij sun vuoritonta laukkuu - sehän on ihan masterpiece! Vuoren kaa olis ihan tökstökspiece. Ja sut tuntien - kohta on pussukan perkelettä ja ehkä kiltimpää, vuorella ja liputtaa kovaa! Hjuva, hjuva darling!

SalSaDesign kirjoitti...

Samis: Voi, en ottanut kritiikkinä <3
Anonyymi: Ompelumashiina on pop!