tiistai 18. tammikuuta 2011

Tekeminen helppoa, ajatteleminen ei.

Koko viime viikko meni liidellessä paikasta A paikkaan B joka päivä. Koko viime viikko meni myös totaalisen väsymyksen kourissa. Ihmiselle joka ei ole tottunut liitelemään koko ajan ympäriinsä, moinen säpinä pistää pasmat sekaisin.
Eilen mietin omaa käytöstäni ja tekemisiäni. Huomasin nykyään tekeväni enemmän, kuin miettiväni tekemisiäni. Totesin viimeisetkin keskittymisen rippeeni kadonneen. Milloin minusta tuli ADHD? Missä vaiheessa ajatukseni lensivät pellolle päästäni, jättäen oven sepposen selälleen ja tuuletuksen tuivertamaan? Miksi on niin vaikeaa istua alas ja miettiä. Keskittyä olennaiseen.
Tämän päivän ajattelin omistaa keskittymiselle. Pitää taukoa tekemisen lomassa, miettiä siihen astista tekemistä ja analysoin sitä "psykologiaa for dummies"- tietämykseni pohjalta. Onneksi minulla on  luottokaverini Oma Sisko, joka osaa analysoida itse Freudinkin penkin alle.

Hiuskoru/rintakoru ihanuus <3
Hiuskoru/rintakoru takaa
Hapsunen vetoketjuilla <3
Vetoketjupinninen <3
Aloitan olennaiseen keskittymiseni ilmoittamalla uusien tuotteiden päivityksestä. Yllä muutama kuva uusista tulokkaista SalSan sivuille.

Oikein Olennaista päivää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Freud sentään! Olennaisen löytämiseen-hoksaamiseen voi käyttää koko elämänsä, eräät keskittyvätkin vain siihen. Jos sinä haistelet oman olennaisen kulmaakaan, olet jo todella pitkällä. Oi Valaistunut! Lisääminen on helpompaa kuin karsiminen (väitän minä). Yleensä suurimmat itkutkin tulevat karsinnan kautta. Pirteämpää puheenaihetta edustivat uudet tekeleesi. Ihania!!!