maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uusi työhuone

Vuosi meni ja uusi vaihtui. Toivottavasti tämä vuosi on edellistä menevämpi, terveempi ja tuottoisampi kuin edeltäjänsä. Seppo Tanhuan vuosihoroskooppi lupasi Ravuille ainakin lepoa, aina kun siltä tuntuu. Ja tänä vuonna ei kuulemma kannata tehdä  mitään sellaista mihin ei oikeasti tunne paloa. Näitä noudattaen meni viime vuoden loppu puolisko ja näillä ohjeilla mennään varmasti tämä vuosi!

Uusi vuosi alkoi reippaalla sisustuksen muuttamisella. Koska ei tullut muutettua osoitetta niin ainakin sitten työpisteen paikkaa. "Työhuoneeni" sijaitsi ennen olohuoneen yhteydessä ja iso makuuhuone oli pyhitetty pelkästään sängylle. Eilen aikani tuhistuani ja mittailtuani laitoimme hihat heilumaan. Tosin täytyy mainita että joissakin parisuhteissa muuttojen tai remonttien yhdessä tekeminen ei kannata, ja meillä asianlaita on juurikin näin.Suurin osa ajasta meni keskinäiseen kähinään siitä miten huonekaluja kannattaa/pitäisi siirtää ja naputtamiseen kuinka toinen tekee juuri sillä tavalla kuin ei pitäisi (omasta mielestä) tehdä. Loppujen lopuksi kuitenkin saimme järjestyksen vaihdettua ja tänään työ jatkuu. Kun on tuonut kolmion tavarat kaksioon niin eittämättä tilantarve on kova, tavaroita joka nurkassa ja pinna kireällä niitä siirrellessä (epämääräisestä paikasta toiseen). Suurin osa ajasta menee miettiessä miten saisi minkäkin tungettua ja mihinkä. Tänään edessäni on olohuoneen kirjahyllyjen tyhjennys ja kirjahyllyjen paikkojen siirtäminen ja jälleen tavaroiden takaisin laittaminen. Lopuksi täytyisi vielä saada työpisteen tavarat pöydän päällä olevasta kasasta omille paikoilleen ( Luoja yksin tietää missä sellaiset ovat...) ja loppusiivous kruunaa kaiken. Hyvin suunniteltu on kuulemma puoliksi tehty...

Palaan asiaan viimeistään ensi vuonna!

Entinen työpiste olohuoneen nurkassa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin se vaan on, että kun yhtä nurkkaa lähtee muuttelemaan, saa siitä osansa koko huusholli. Työtehokasta vuotta uudessa/ uudistuneessa työpisteessä!!