keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tervemenoa eilinen, tervetuloa huominen...

mutta skipataan tämä päivä, kiitos.


Huomenna alkaa jälleen kirppari Radiolla, pöytä 134 ( vink vink ). Tämän päivän agendaan kuuluu hieroja, eläinlääkäri, kirpparikamojen laitto ja illalla pitäisi mennä vielä puvustuspalaveriin teatterille. Se tosin täytyy jättää mitä luultavammin väliin näiden kirppiskamojen tieltä. Miksi aina yhdelle päivälle tuppaa viikon asiat?!

Ei huonoa ellei jotain hyvääkin. Eilisen löytöjä esittelyssä. Kangastukusta löytyi kiinnostavaa kangasta upeilla yksityiskohdilla ja sävyillä. Koska kyseessä on tukkukauppa, kankaiden ostominimi on 5 metriä. Ostin kaverin kanssa tuon satsin puoliksi ja mietin mitä tuosta alkaisin ompelemaan.


Kuvassa mukana myös englantilainen kristallivaasi, hinta 6e. Tuli kuin uusi kun hinkutin kera astianpesuaineen ja tiskausrätin putipuhtaaksi. Tykkään kovasti.


Tämän yllä olevan seniorin kera menemme tänään JÄLLEEN eläinlääkäriin. Viime lauantaina todettiin suolistotulehdus, lääkitys antibiootteja. Tänään mennään sitten verenpaine kontrolliin. Hohhoijaa, kyllä alkaa ajatuksin väsyttämään...


Silmä on ollut onneksi terveenä lähiaikoina. Uni ja ruoka maittaa!


Kirpparilta löytyi eilisellä reissulla vaikka mitä, kuvassa vain murto-osa niistä. Vetoketjuja, kravatteja ja vöitä ei voi koskaan olla liikaa ja vuoden 1965 lehti oli hauska kurkistus ajan taakse.


Palataan asiaan kun olen saanut itseni ajan tasalle!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kissat on valloittavia kertakaikkisesti!!! Kirpparilöydöt ja kangas mielenkiintoisia.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Oho, duunii on.. Voimej! Paljoooon! Kisuille myös miaut. Mikäää puvustusjutska teatterilla? Uuu, kiinnostaa! Mee likes tommosiist.

Tykkään myös sun löydöistä - as usual. Sulla on ihan selkee diagnoosi: ylimääränen kirppis-aisti, lovelyy!

Tsemii girl toimiin, tälleen jälkikätöseen...

Anonyymi kirjoitti...

Meni ihan ohi toi palaute sulle!
Mut kaikki tekemäsi jutut on ok. Tällänen palautehan on oikeesti yhtä tyhjän kanssa..mut eihän sillä enää mitään väliä ookaan ;)

Voi karvamurua, onneks nyt potilas A voi paremmin.

t.Leena ja Pojat

SalSaDesign kirjoitti...

Leena: Nyt et pääse noin vähällä. Eihän palaute ole koskaan turhaa, ainahan sitä tarvitsee vaikka arvonta menikin ohi. Otan mieluusti sähköpostia vastaan :)

Susanna Segerholm kirjoitti...

Love the cat photo! You have caught that wonderful feeling of a cat enjoying a cozy nap like no other creature can...

SalSaDesign kirjoitti...

Susanna: Thank you! Hänksi is easy to photograph but Silmä is impossible. I love to take pictures of them, but they don´t always like it as much as I do ;O)