tiistai 1. helmikuuta 2011

Kasper ja kissa ne yhteen soppii

Tämä päivä meni kokonaan kirppareita kierrellessä pitkin Tampereen sivuseutuja. Niin ihanaa kuin niiden kiertäminen (penkominen) aina onkin, oli väsymys kotiin päästessä viiden tunnin kiertelyn jälkeen suuri. Tyhjin käsin ei tarvinnut tänäänkään jäädä, sillä haaviin jäi mitä mahtavin Kasperi ja kunnon retrokissa. Molemmat löytyivät Lielahdessa sijaitsevalta uudelta Jonnan kirppikseltä, siisti ja huoliteltu paikka - suosittelen! Löysin myös jo aiemmin kaksikukkaisen Kasperin kolmekukkaisen rikkimenneen tilalle, onneksi. Keräily näiden osalta jatkuu hitaasti mutta varmasti. Kunhan en enää rikkoisi niistä yhtään, ei kahta ilman kolmatta...

Kuva VIVADESIGN
Paikkakin oli jo valmiina
Keltainen pienempi Kasperi
Puhallettava retrokissa, miauuuuu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau mitä löytöjä! Kissa on kyllä ehta& tyylipuhdas aikansa edustaja, maljakko groovy. Kannatti penkoa!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

No joo moro! Nyt ei muu auta kun tulla sun perässä penkomaan - mahtavii löytöj TAAS! Kissa on todella MIAU <3 Jättefin että Kasperit taas kukoistaa, hienoahienoa. Olen kade. Tai kateellisesti onnellinen sun puolesta! Tai jotain.. : )

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Maljakko on tosi groovy ja kissa mitä mainioin uusin tulokas perheeseen. Vetää iällään vertoja näille jo olemassaoleville senioreille ;O)

Samis: Tänne vaan penkoon, joskus tekee löytöjä, joskus ei oikein mitään. Tai aina jotain, kuten esim.lehtiä :D