sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Porilainen kaikilla mausteilla

Samis on kertonutkin jo omasta näkökulmastaan reissustaan tänne Tampereelle, nyt on minun vuoroni esittää puheenvuoroni.
Perjantaina Porin juna toi mukanaan Niinan (Samiksen), jonka olen tuntenut jo muutaman vuoden ajan pelkästään virtuaalisesti. Ystävyys alkoi muistaakseni huuto.netistä SalSaDesignin kautta henkilökohtaisiin sähköposteihin. Perjantaina näimme sitten ensimmäistä kertaa kasvokkain. Juttu luisti, ruoka maistui, löytöjä tehtiin ja kuoharikin korkattiin. Täytyy todeta että kyllä ystävät ovat vieläkin parempia livenä kuin virtuaalissa. Loistava päivä, enkä muista milloin olisi puhetta tullut allekirjoittaneelta yhtä helposti kuin perjantaina. Ei me turhaan olla toisiamme nimetty Samiksiksi! Kiitos Niina loistavasta päivästä ja vieläkin loistavimmista tuliaisista. Seuraavana kärry suuntaa Poriin vastavierailulle.


Niina toi tuliaisina todella reteen Kitschin kaakelitarran joka löysi tilapäisen paikkansa Aalto-vaasin sisuksista. Mukana tuli myös taiteilijan itsensä piirtämä jogihenkinen piirrustus sekä uusin Image kannessaan upea Lisbeth Salander (Noomi Rapace).


Kävimme koluamassa myös Radiokirppiksen tarjonnan ja alla oleva löytöni meinasi pistää välit poikki heti kättelyssä - ehdin napata tämän loistokkaan kaunokaisen muutamia sekuntteja ennen Niinaa. Onneksi Samis on rauhaisa luonne ja  löysi itselleen paljon muita ihania kotiin viemisiä, mm. Marimekon uuden Oiva-mukin.Koskaan ei tiedä kenet kohtaa ja missä. Minä löysin Porilaisen kaikille mausteilla!

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Hauskaa, ystäviä ei ole koskaan liikaa 8)

Anonyymi kirjoitti...

Jep -toverihenkeä ilmassa ja kuvissa! Totta se on, että ystävät/ toverit muistuttavat toisiaan. Mutta mitä sanoivat katit, nuo eläinmaailman kruunaamattomat karvakingit?!

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Ei todella ole juu, mulla ne muutamat mahtuvat yhden käden sormiin :)

Anonyymi: Pojat pisti parastaan ja toivottivat kaverin lämpimästi tervetulleeksi kera pipanan XD

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Voih! <3 <3 <3 <3