maanantai 21. helmikuuta 2011

Teemana musiikki


Lauantaina oli Täällä haisee häpeä - punkmusikaalin ensi-ilta ja kaikki härpäkkeet pysyivät hyvin menossa mukana. Koko näytös ja ilta sujui mitä loistavimmin. En muista milloin olisin ollut noin mukavassa seurassa iltaa viettämässä. Pitkästä aikaa kun täti lähti rokkaamaan, niin pitihän siitä tallentaa otosta todisteeksi. Asu mitä yksinkertaisin pussittava tunika, tekonahkapöksyt, prätkäsaappaat ja tietty kilo kettinkiä kaulassa. Poseeraus saisi Aira Samulininkin kateelliseksi XD

Samassa musiikki hengessä tein lauantaina myös vanhasta lp-levystä kulhon. Seccohan (nykyinen EdelCity) tämän aikoinaan teki tunnetuksi, mutta nykyään netistä löytyy hyviä ohjeita samantyylisen kulhon valmistukseen ihan itse. Minä mukailin MakaMarrin ohjeita ja hyvää jälkeä tuli. Kyllä itsetehty on aina itsetehty!


Makeaa maanantaita!

5 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Look on rok ja vinyylilevykulhon ohje lähtee taatusti käyttöön, jahka hommaan jostan pari vinyyliä ensin! Tosi kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

Poseerauksessa oli kieltämättä jotakin "kansanedustajarouva esittelee aatteidensa lisäksi myös garderoopiaan" -tyyliä, mutta itse look oli silti täyttä rock'ia! Naama mitä hurmaavin!! Kulho teki vaikutuksen myös vaativampaan kohdeyleisöönkin eli teini-ikäiseen. Onnea!

LauraN kirjoitti...

Täti on tyylikäs ja hehkeä! :D

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Kiitti! Kulhoihin jää koukkuun eli ei ku levyjä metästään :)

Anonyymi: Sisällänihän asuu suuri Rouvaskainen, naamaa en kommentoi. Kyllä Teini tietää mikä on pop!

LauraN: Täti kiittää!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Ootpaas prettyyyy, jännät pöksyt! Hienoo kuulla et härpäkkeet pysy, jännitin sitä mäkin, ja että esitys onnistunein, brabra.

Sä sitten nyt tein ton kulhon ja hyvin onnistuit = onnea! Mä oon noita tehnyt jo kesästä ja niitä on jo liikaa. Eihän ollut yhtään vaikee, eihän? Sä sitä taannoin mieteit.

HeY! Gimma tulee kylään! Lue spostii jookos!