tiistai 22. helmikuuta 2011

KirppariNarkki

KirppariNarkki huutelee täällä jälleen! Voi elämän kevättä kuinka ihanaa oli tänään saada iso annos kirppareita ja koluta niiden aarteita. Lähdin etsimään tekokukkia ja kravaatteja uusia tuotoksiani varten, mutta katin kontit sieltä mitään sellaisia löytynyt. Kaikkea muuta ja hieman enemmän sitten löytyikin.

Löysin ihanan sokerikon josta heti hiimailin pientä rasiaa. Samalta kirpparilta löytyi sokerikon kaveriksi kristallinen kansi, siis pelkkä kansi - kohtaloa! Yksi plus yksi tuppaa olemaan kaksi, tässä tapauksessa kuitenkin täysi kymppi. Kuin nakutetut toisillensa. Hyvä lisä muutoinkin niin tilavan ( 55cm x 55cm) olohuoneen pöydän päälle.

Mukaan tarttui myös muutama koru jotka menevät SalSaDesignin materiaaleiksi. Löysin myös käsinkudotut villasukat 3,5 eurolla, ei paha nakki ollenkaan! Samalla reissulla tuolla lempeässä kevätsäässä ( -23,5 astetta) kävellessä tiputin teatterille fiksaamani krakahässäkän musikaalin komeimmalle kollille. Siitä se ajatus sitten lähti, se jota varten etsin niitä krakoja...

Krakahässäkkä YT:lle
Hertta - SalSaDesign

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttua/ löytöjä!!! Se sokerikko on suosikkini! Näytelmän kollista kyllä kuoriutuu tosi komee kollikas, kun krakahässäkkääsi pukeutuu -nau!

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Kolli tykkäsi eli voin huokaista helpotuksesta :) Sokerikko on löytänyt paikkansa pöydältä eikä siitä hevillä irtoa.

Rhia kirjoitti...

Ihanat kirppislöydöt! Joskus sattuu että parittomat käykin yhteen niinkuin nyt tuo kansi ja sokerikko.
Ja noi krakasysteemit on oikein hauskoja myös. Jostain syystä tuommonen sini-puna-valkoinen yhdistelmä viehättää mun silmää nyt erityisesti, kai se on se kesän kaipuu mikä saa halajamaan tommosia merihenkisiä värejä.

SalSaDesign kirjoitti...

Rhia: Kiitos! Kirpparit on aina yhtä ihania <3 Ja krakoista on niiiin moneksi, ihastuin kovasti noihin ruusukekrakoihin, täytyy väsätä niitä lisää, varsinkin kun eilen löysin lisää materiaalia :)