lauantai 12. helmikuuta 2011

Pussukan perkeleitä, osa 3.

Niin ne päivät menee ja ompelukset etenee. Hiljaista on ollut käsitöiden saralla pari viikkoa. Koruja en ole saanut tehtyä ollenkaan, ei ota taas kipinää sillä saralla hitustakaan enkä viitsi väkisinkään vääntää. Torstaina olin jälleen ompelemassa ja sain tehtyä kaksi pussukkaa varsin mallikkaasti. Toinen on tehty siitä ihanasta jakkukankaasta jonka ostin kangastukusta ja toinen vanhoista kankaista. Tämä valkoinen  versio on edelleen kesken. Täytyy ommella tuohon kukkaan nappi keskellä ja vetimiin pientä killutinta.


Pussukoita on tullut tehtyä nyt muutama ja niiden ompelu saa kyllä jatkua. Tuntuu että nyt vasta pääsee vauhtiin ja päässä on ideoita mitä koristeellisempiin versioihin. Eilen joogasta kotio kävellessä mietin jo mallia joogamattokassille ja ideoin itselleni uutta meikkipussia. Pussukoiden ompelun opetteleminen on siis ollut yleishyödyllinen taito :) Tässä nämä tuotokset kaikki yhdessä koossa.


Se mitä olen tällä viikolla väkertänyt on nämä hiushärpäkkeet joista jo aiemmin kerroin täällä. Linnunpesän proto tuli valmiiksi mutta noiden härpäkkeiden kiinnitykset aiheuttaa harmaita hiuksia edelleen. Tänään menen sovituttamaan härpäkkeitä, sitten mietitään ja kokeillaan lisää. Muistakaa ensi viikon lauantaina ensi-ilta!!!


Nyt täytyy juosta, kiire tullee niinkö aina! Lauantaita toverit armaat!

1 kommentti:

LauraN kirjoitti...

Sairaan hieno pesä! :D