torstai 17. helmikuuta 2011

Koolla on väliä

Mitä isompi, sitä parempi! Tämä pätee minuun varsinkin korujen ja näköjään myös sisustustavaroiden kohdalla. Löysimme Anttila Kodin Ykkösen poistomyynnistä jättilyhdyn. Jätti se todellakin on, sillä sinne on mahtunut todistettavasti kaksi kissaa istumaan pohjalle. Korkeutta tällä kaunokaisella on kunnioitettavat 110 senttimetriä ja leveyttäkin huimat 41 senttiä. Tällä hetkellä lyhdyn sisällä on vanhoja lehtiä sekä kukkanen jonka sukujuuresta en osaa sanoa. Lyhdyn väri ei ole ihan sitä minua itseäni eli projektina onkin maalata se mitä luultavammin valkoiseksi.


Toissaviikolla tuli hankittua Indiskasta ihana tarjotin jota olen tsiguleerannut sillä silmällä jo pari kuukautta, ja nyt sen ollessa -70%, sain sen omakseni! Koska meillä ei ollut paikkaa noinkin hyvän kokoiselle komistukselle pöytien päällä, päätin laittaa sen seinälle. Pora käteen, pätkä rautalankaa, naula ja vasara - avot!


(Sormenjäljet ja Hänksin karvan voi jättää pois laskuista...)Uudet tulokkaat löysivät toisensa <3

4 kommenttia:

Niina Oivi Karma kirjoitti...

MITTÄÄÄ!!! -70. Mä en kestä! Pittääks mun nyt lähtee till tammerfors hakeen tota ihan saakelin upeetamakeetamahtavaaihanaa tarjotinta? AAAAAAAABBBBBBCCCCC. Se on ihana. Indiska perkelee, mikset sä vois mun pyynnöistä ottaa ittees niskasta kii ja tulla tännekiiiii. Kihisen, ottaa syömmestä, heikottaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattomia löytöjä!!! Lyhty sisältöineen oli kauniin sopusuhtainen ja tarjotin mielenkiintoisen monikerroksinen. Niille löytyisi koti muualtakin... ;) Onnea suberlöydöidtä!

Linda kirjoitti...

Kukkakauppias täällä huutelee ja veikkaa kasvia sutipuuksi. Oliko lyhtyjä lisää, on ollut kans tuommoinen iso hakusessa tänne kaupalle? Niin, ja ne teatterille menevät härpäkkeet oli hienoja :)

SalSaDesign kirjoitti...

Ihanaa Lindasein, siekin täällä :) Ei ollu ikävä kyllä kuin tuo yksi ainoa, sen takia se äkkiä nappastiinkin kyytiin vaikkei Nina siitä tosin oikein innostunut... Ja tervetuloa lauantaina ensi-iltaan kattoon hauskaa punkmusikaalia!!!