keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Hiuspantanen - tarina kaulakorusta

Olipa kerran kankaasta valmistettu musta Hiuspantanen, joka kantoi harteillaan koko pään hiuspainoa. Eräänä päivänä Hiuspantanen koki burnoutin ja sanoi sopimuksensa pään kanssa irti. Vuosien rankka työ oli rikkonut Hiuspantasen torsoa ylläpitävän kuminauhan ja edessä oli uuden toimen etsiminen. Etsinnässä auttoi vanha harakka Salonen, joka keksi Hiuspantaselle uutta käyttöä kaulakorun kannattimena. Voi sitä riemua rajatonta kun Hiuspantanen sai työtovereikseen kauniin mustan Helminauhan ja kiiltävän Ketjunpätkän. Vielä tänäkin päivänä nämä kolme viihtyvät yhdessä etsien kaulaa jolle asettua. Sen pituinen se, tarkalleen ottaen 74cm.

5 kommenttia:

LauraN kirjoitti...

Ooo, Harakka Salosella on mieletön draivi päällä! Tahtoisin ostaa kaikki viimeaikaiset aikaansaannoksesi! ^^
Oi tuota kaulakorutintakin, mielettömän upea! Allekirjoittaneen kaulassa se viihtyisi oikein mainiosti! :D (Iik! Kohta käteni ryhtyy hallitsemattomaan shoppaus-kliksutteluun!) :P

Rokkiralli muuten herätti ansaittua ihastusta, kun sitä kaulassani eräässä taideriennossa tässä viikolla ulkoilutin. Rouvat oli ihan hurrrrrmioituneita! :D Toivottavasti eksyvät nettipuotiisikin! Facebookissa ainaskin jo fanittivat! :D Jatka vain samalla mallilla! <3

Ainiin, blogin uusi ulkoasu näyttää erittäin buenolta! Odotan innolla uudistuneita nettisivuja! :)

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Tykkää Harakka Salosen tarinoista! Ja muustkiii!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

beetee ja wee... Kulta KAUNIS pistä ittestäs isompi kuva tms... Sä oot ihan superkaunis ja toi harmaa pieni pläntty sitä ei kuvaa muutku siis liian vähän! Ihaa tosi, oli nasu ja puhkin tosissaan.

SalSaDesign kirjoitti...

LauraN: Oi, isot kiitokset! Olen kyllä itsekin tykästynyt kovasti viime aikaisiin tuotoksiin, toivottavasti draivi jatkuu :)
Huippua jos Rokkiralli on ollut tykätty niinn käyttäjän kuin kanssatovereidenkin keskuudessa, yritän jatkaa samalla mallilla!

Samis: Ei tuu isompaa kuvaa Harakka Salosesta, jätän mallinhommat niitä paremmin hallitseville kaunokaisille :)

Anonyymi kirjoitti...

KYLLÄ -lukija-/ostajakunta on puhunut. Sinun täytyy suurentaa oman naamasi kuvaa!!! Tämä on demokraattinen valtio ja media. Me voimme vaatia!!!

Korurunoilu oli mahtava. Lisää tätä! Niin oli muuten itse kaulakorukin. Staililla kohti kevättä.