sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kaikki hyvin

Sunnuntaita taloon!

Sain aikaa sitten toimeksiannon koskien laukkukorua, jossa toivottiin olevan nauhanpätkien lisäksi myös lusikoiden osia. Hauduttelin ideaa pitkään ennen kuin inspiraatio tänä aamuna iski. Hyvää tosiaan kannattaa odottaa, sillä ihastuin itse laukkukoruun ikihyviksi. Värit ovat asiakkaan toivomuksen mukaiset violetti, turkoosi, oranssi, musta ja ripaus valkoista. Laukkukoru on valmistettu kokonaan kierretetyistä materiaaleista, kuten intialaisesta sarisilkkinauhoista, vanhoista pitseistä ja nauhanpätkistä, kierrätetystä lukosta ja renkaasta sekä vanhoista, upeasti patinoituneista alpakkalusikoista. Pituutta koko komeudella on kaikkinensa 29cm. Suuri on kaunista! Katsotaan mitä asiakas itse tykkää :)


Samassa inspiraatiopuuskassa tein myös samaa tyyliä olevan I´m yours - kaulakorun pitkällä ketjulla. Kuvat ovat väritykseltään ala-arvoisia, luonnossa koru on aivan ihastuttava kaikkine väreineen ja yksityiskohtineen.


Aurinkoista päivää kaikille, ollaan tyytyväisiä siihen mitä meillä on, sillä Japanissa aurinko ei paista vähään aikaan.

5 kommenttia:

rabbbit kirjoitti...

koru on kyllä niiin ihana, ettei voi sanoin kuvailla! tosi kaunis. tällä hetkellä rahaa on niin rajoitetusti, että tuo 21 euroa kuulostaa huimalta summalta! mutta ehkä sitten tulevaisuudessa.. ;)

SalSaDesign kirjoitti...

Hei kiitti rabbbit! Pidetään silmät ja korvat auki tulevaisuuden tarjouksissa ja katsellaan jos saisin aikaiseksi saman tyylisiä hieman huokeampia yksilöitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno laukkukoru väreineen ja lusikoineen päivineen. Lusikalla iloa arkeen ja massikkaan! Hienolle näytti myös kuvissa taustalla pysytellyt musta laukkukin.

rabbbit kirjoitti...

Hei,
ei sattuisi olla myynnissä tällä hetkellä tuollaista laukku korua..?

SalSaDesign kirjoitti...

Moro!
Tuollaista samanlaista ei ole myynnissä, tuo oli tilaustyö ja uniikkikappale. Tilauksesta voin tehdä ja sitten myynnissä on pari muunlaista laukkukorua, toinen on tehty esim- vetoketjuista :)Löytyy Resign-osiosta tai laittamalla hakukenttään "laukkukoru". Niin ja tuo ihailemasi saman tyylinen kaulakoru on nyt tarjouksessa ;O)

Salla