tiistai 15. maaliskuuta 2011

Try walking in my shoes

Tänään on SE päivä kun Salla uuden tatuoinnin saa! Kerroin aiemmin ostaneeni CityDealista tatuointilahjakortin InkyQueen Tattooseen ja tänään sen sitten lunastan. Otsikko antaa viitteitä tulevasta. Aina se on vaan yhtä mukavaa päästä tatuoitavaksi.


Tässä linkki tatuointini inspiraatioon, lempiyhtyeeni Depeche Moden loistava biisi. Tunteikasta tiistaita!

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Uu uu! Onnea ja kivutonta nakuttelua! Itsekin tuossa juuri otin toisen 8) Mihis kuva tulee?

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Hyin meni, yhtä leppoista kuin aina :) Otin kuvan oikean ranteen takasyrjälle, kuva on huomaamaton eikä sitä näe kuin takaa. Mulla tämä oli kolmas muttei taatusti viimeinen ;O)

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Näytä näytä! Iteekii tatskaan, ans kattoo ny mitä, missä ja ... niin mihin.

DM&Try walking in my shoes: olen myös, voi suprise suprise, bändin diggari. Se että ollut niin monesti bäkkäreillä pistää miettimään näin ehtoosti sanojen kääntöpuolia. Onko se sittenkin nöyryyttä, "kokeiles mun buutsej" ja itkuta kanssain kantamustain, vai ylimielisyyttä; yritäs seurata isoja jalanjälkiäni, jos nyt ikinä pystyt! Hmmm.
Jokainen vetää toki omat fiilarit! En ryttää ajatelmia (taisin yrittää jo), olen iteekkin hajatelma mutta musta biisi on ylimielinen. Mut silti.. kuuntelen sen aina.

Anonyymi kirjoitti...

Tatuoitavalla oli ainakin hyvä fiilis mennessä -miten suu laitettiin tullessa? ;) Omat bootsisi ovat rouheet, biisissä myös. Eteenpäin!