keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Uutuuksia

Tänään Silmän kera lääkäriin, johan sitä vasta eilen käytiin siellä Hänksin kera. Seniorit - voi elämä!
Laitan esittelyyn eilisen taantumuksen tuotoksia, jotain hyvääkin siis murhesuossa rypemisestä syntyi. SalSaDesignista päivää:

Groovy
Lähikuvaa Groovysta
VoodooGirl
Nallen matkassa

SpicyIndia rannekoru
SpicyIndia rannekoru jota voi pitää myös chokerina

8 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Groovyssa on niin ihanan keväiset värit <3 Tykkään kovasti noista SpicyIndia-koruista kans, oon vähän huono pitää mitään muuta kuin mihin oon tottunu, mut tota rannejutskaa vois kuvitella pitävänsä! Nätit!

Anonyymi kirjoitti...

Groovy iski minunkin makuhermoon isolla aallolla!!! Intian maustekin oli ideakas, hienot hapsukat. Silmälle tietysti tsemppiä lääkäriin ja lääkärille myös ;)

SalSaDesign kirjoitti...

Reeta: Groovy oli munkin suosikki, se onnistui jotenkin tosi hyvin. Kokonaan kierrätysmateriaaleista tehty ihanuus.
Eilen testasin tuollaista SpicyIndian mallista rannekorua itsellä ja tykkäsin kovin. Se on jotenkin ihanan jämäkkä vaikka onkin silkkiä ja ne värit <3

Anonyymi: Kiitos,Silmällä kaikki hyvin, se oli nopea pistos ja pois. Nyt se on ollut illan huomattavasti pirteämpi ja ruoka maistui taas (eikä ihme kun oli lihonnut 300 grammaa) :)

Anonyymi kirjoitti...

Lisää tuollaisia Groovin kaltasia
myyntiin. Tykkää kovasti ja haluaisi ostaakin.

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Groovy tulee mulle, ou jees niinku SallaJEES!!! <3 Venaan ko hai laivaa, seuraan kun kuuta nousevaa, rakkautta rakkautta vaan!

Niina Oivi Karma kirjoitti...

..ja vielä, toosi uskomatonta ettei ketään vieny tätä groovii mun nosen alta!! Näköjään menekkii olis ---> Samis, nyt tuolla taitaa kiiltää kultainen groovysuoni ihan...!

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Koitetaan kehitellä jotain samankaltaista sillä tuollaista krakaa, saati kaulakorua ei enää ole toista :/

Samis: Juu, kultasuoni tosiaan, sitä odotellessa :)Ja Groovy lähetetty matkaan , kohta pitäisi olla perillä?

Niina Oivi Karma kirjoitti...

Perillä ja kilisee! Eli posti toimi tännepäin just niingoo pittääki. Salla, KIITOS! Teen oman postauksen groovyhenkeen jahka jaksan eka hengittää. Se on importanttii.

No kultasuonikultasuoni, joo-o,! Mistä tää on rakennettu? (Jannen reaktio: "Jestas! Että suihkuverhorenkaat kaulassa sitte ja MITÄ MAKSO?!") KJÄH, on se niin chic. (kirjaan tän koko episodin ja fiilarit korusta ja erilaisuudesta jahka siis se hengitys..)

mutta,

me LIKES!
me LOVES!

me silly