maanantai 21. maaliskuuta 2011

RokkiPrinsessa -satumainen kaulakoru


Olipa kerran rokkaavassa Metallimaassa masentunut RokkiPrinsessa. Prinsessa kärsi rokittomuudesta ja pukeutui aina kulahtaneeseen farkkuasuunsa. Metallimaan kuningas kutsui koolle maan parhaat asiantuntijat auttamaan masentunutta Prinsessaa, joka täytyi saada täyteen loistoonsa. Apuun ennätti myös HoviNarri Salonen, joka ehdottikin RokkiPrinsessalle täydellistä muodonmuutosta. Näin vanhasta rokittomasta Prinsessasta tehtiin HoviNarri Salosen käsittelyssä rautainen RokkiPrinsessa jolta ei koristeita ja metallia puuttunut!
HoviNarri Salonen lisäsi Prinsessan vanhan farkkuasun päälle kilotolkulla vanhoja ketjunpätkiä, vetoketjunvetimiä, hakaneuloja, soljen ja nappeja. Ompelipa hän vielä muutamat lasihelmetkin kimalletta tuomaan ja Juhlasalin vanhoista verhoista rimpsutkin reunaan. Muodonmuutos onnistui täydellisesti ja vielä tänäkin päivänä RokkiPrinsessa hallitsee rautaisella otteellaan Metallimaata.  
Asenne se on joka ratkaisee, RokkiPrinsessa sanoo ja Metallimaassa kierrättäminen onkin jokaisen asukkaan velvollisuus.RokkiPrinsessan strategiset mitat ovat: 15cm x 29cm. Asuste solmitaan nauhoilla niskan takaa kiinni.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän nyt elämässä ja kaulassa täytyy rockia olla!

Kaisa kirjoitti...

Ai-VAN ihastuttava! pidän todella paljon rohkeasta kädenjäljestäsi!

SalSaDesign kirjoitti...

Anonyymi: Juu, aina pitää hieman rokkia menossa mukana olla!

Kaisa: Kiitos kovasti, lämmittää sydäntä!